Autópályán miért szoktak elakadásjelzővel száguldozni a belsőben?
Figyelt kérdés
Nemrég láttam egy ilyet, igazából már messziről láttam a tükörben, azt hittem valami pályakarbantartó autó jön, de persze aztán láttam,hogy nem.
Gondolom ez lenne a cél, de a pálya kialakítása is segített abban,hogy észrevegyem, mert pont kicsit emelkedőn voltam, de ha nem ott megyek nem hiszem,hogy észreveszem, ezért gondolom -talán-, van más célja is.
A tag egyébként simán súrolta a 200-at.
2016. júl. 10. 13:04
1/5 anonim válasza:
Menőznek, megtehetik. Ugyanazok akik amúgy is száguldoznak, csak nem mindenki nyom elakadásjelzőt rá.
2/5 anonim válasza:
Napi 100+ km-t pályázom minden áldott nap, de ilyet az elmúlt 10 évben még soha nem láttam...
Ez valami egészen egyedi dolog lehetett.
3/5 oecsi válasza:
azért elakadásjelzőzik, hogy mégjobban jelezze, figyelmeztesse a többi autóst, hogy nagy sebességgel jön. Nehogy valaki elévágjon.
4/5 anonim válasza:
Feltètelezès csak, h ez azt jelzi, valaki gyorsabb. Ebből nem derül ki a többieknek, mit akar. A sebessège bőven elèg. Èn is làttam màr, de ràhagytam. A belsô amùgy is csak elôzèsre valò. Kevesen csinàljàk.
5/5 anonim válasza:
Sokat Euro Truck Simulatorozott és azt hitte, ha elakadásjelzőzik senki nem vág elé és nem előzi meg. Szimulátorban tényleg így van. Elakadásjelzővel mind a 2-3 sávot szabaddá tudom tenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!