Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintem ez veszélyeztetés!...

Szerintem ez veszélyeztetés! Na de minek?

Figyelt kérdés
A dolog adott! Főút, lakott területen kívül. Az egyik autós 50nel halad. Elkezdem elözni majd az addigra mellettem haladó autó elkezd velem együtt gyorsulni ezt addig csinálja míg nem jönnek szemből. Tőbb kérdés is felmerül. Először is, hogy miért? Miből gondolja, hogy a 2,5 tonnás autómmal nem lököm az árokba az ő 1 tonnás autoját egy frontális helyett? És ha ilyen történik ki a hibás, mennyire, és miért?

#előzés #Udióta #aitós
2016. júl. 8. 11:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Igen, ez veszélyeztetés.

Dudálni kell, majd ráhúzni a kormányt, úgyis megijed.

Viszont ha ő a sebességkorlátozás végénél kezdett gyorsítani akkor te vagy a ba1fasz.

Vannak gyökerek, akik mindenáron a lakott terület vége után állnak neki előzni, mikor a másik is gyorsít.

2016. júl. 8. 13:29
 12/19 A kérdező kommentje:
A kiütés a nagyon jó megoldás lett volt, de szerencséjére 14 óra munka után már nem volt kedvem megállni. Csak a vicces az az, hogy menőznie kellett a buttó 16 éves barátnője mellett.
2016. júl. 8. 13:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Egyébként fordított esetben ilyen eszembe nem jutna. Ha már elbambultam, nem akkor kelek fel ha valaki mellettem van. Most egy kisteherautóról és egy személyautóról beszélünk csak, hogy érzékeljük a gyorsulás különbséget.(és voltam a furgonbal)
2016. júl. 8. 13:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha egy ilyen helyzetet csak kiütéssel tudsz megoldani, akkor ne vezess, mert emberileg alkalmatlan vagy rá. Vészreakcióra sem nagyon hivatkozhatsz, mert akkor kifelé (balra) rántanád a kormányt.
2016. júl. 8. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor ha gyorsít, akkor egy igazi gerinctelen közúti veszélyes alak ( nem akartam leírni a ide megfelelő ocsmány szót) ilyenkor egyet tehetsz, tükörbenézel, hogy vannak e mögötted, ha nincsenek fékezel és mögötte maradsz. Nekünk is volt egy ilyen, azt akarta, hogy frontálisan kapjam telibe a másikat, kanyar előtt jóval elkezdtem előzni, mielőtt végeztem volna a előzéssel ő mellém jött, ha lassítani akartam volna ő is azt tette volna. Azért úsztam meg mert 1 a kamion aki jött szembe lassított 2 felkapcsoltam a lámpám és azt hitte fékezek azért ő is azt tette, de én nem fékeztem hanem nyomtam tövig, és megúsztam. Potenciális gyilkosokkal van tele a közút. Ilyenekkel senki nem foglakozik, de ha 1 napja lejárt műszakival megyek akkor jön a bünti.
2016. júl. 8. 13:52
 16/19 A kérdező kommentje:
A negatív véleményt is elfogadjuk. Azért azt meg kell jelegyezni, hogy az eset úgy megtörtént, de nem jött senki szembe. De azért érdekelt a dolog, hogy efy ilyen esetben mi lenne.
2016. júl. 8. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értek egyet azzal, hogy segítenem kell az előzést, főleg autópályán. Megyek szépen a jobb sávban, ahogy kell. Autóstársnak a tempomatja 0,001 km/h-val gyorsabb az enyémnél, kijön mellém, és tíz percekig előz konkrétan, ott lebzsel a visszapillantó holt terében perceken át. A faxért nem nyomja neki az, aki előzni akar? Kapcsoljon, kérem, vissza, és hajtson el a másik mellett, de ne tökörésszen. Nem gondolnám, hogy nekem le kéne lassítanom, mert ő előzgetne, csak lusta nyomni a jobb oldali pedált. Az viszont tényleg veszélyes, hogy egy másik autó tükreinek a holt terében mórikázik hosszú időn át.
2016. júl. 8. 15:05
 18/19 anonim ***** válasza:
A direktbe gyorsítgató lenne a hibás,csak a gond ott van ,hogy bizonyíthatatlan a dolog. Ha nekimész téged hoznak ki felelősnek, és kamumesének védekezésnek ítélik a gyorsítási szivatási történetet,amit a másik fél veszettül tagadna és ha ülnek mellette, még hamis tanuja is lenne hozzá.
2016. júl. 9. 18:30
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 szó sem volt párhuzamos közlekedésre alkalmas útról.
2016. júl. 9. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!