Előzni készültem, de az előzendő autó is rágyorsított, miközben jöttek szembe. Sietnem kellett a végén, hogy beférjünk. Normális?
Szia, tényleg bunkó volt (és valószínűleg direkt szivatni akart), de szerintem kár ilyen dolgokon rágódni. Sajna vannak ilyen emberek, ezzel nem lehet mit csinálni. Legjobban teszed, ha 2 perc alatt jól kidühöngöd magad és elfelejted az egészet. Abból, hogy ilyen részletesen leírtad, látszik, hogy feldúlt a dolog, de hidd el, hogy nagyon nem egészséges minden hasonló bunkó ember miatt idegeskedni.
Balesetmenttes közlekedést! :)
Hiúságból nem álltál vissza?
És ha Te egy 1.0L es autóval be tudtad fejezni az előzést, akkor nem hiszem h a másik padlózott volna...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:13
Én veled értek teljesen egyet, mert nekem is elegem van, hogy sokan azt hiszik, hogy "kimegyek oszt majd lelassít a köcsögje" és nemegyszer főútra képes kifordulni és életveszélyes helyzetet okozni azzal, hogy nekem 90ről kéne mögé belassítanom kb 20ra. én is azt mondom, hogy ha már kijött akkor nyomja neki, és vegye fel a forgalom ritmusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!