Szinte mindig miért a szabálytalankodóknak áll feljebb?
Figyelt kérdés
Például elsőbbségem van, de kivág elém, satufék, 10 centire sikerül megállni a másik kocsitól amelyik kijött elém. Rádudálok, mégis elkezd mutogatni meg magyarázni és káromkodni, mintha neki lett volna elsőbbsége.2016. máj. 8. 07:39
1/9 Tomcatters válasza:
Hát pont azért , mert nem normális.... mit vársz az ilyenektől ? :)
2/9 tothp válasza:
Tudja, hogy hülye volt. Ha eleve támadólag lép fel, még jól is kijöhet belőle. Nincs vesztenivalója.
3/9 mantis religiosa válasza:
Ez sajnos az élet minden területére igaz, mint az is, hogy mindig a tolvaj haragszik arra, akit meglopott.
4/9 anonim válasza:
Mert nehezére esik a elgtöbb iylennek vbeismerni hogy hibázott.
5/9 anonim válasza:
Sokakat bosszant ha másnak igaza van velük szemben és ezért agresszívan reagálhatnak.
6/9 anonim válasza:
Eleve tahó ,mert kivág eléd, hiszen majd fékez a másik... Egy ilyentől milyen reakciót vársz ha rádudálsz? Az ilyenfajta ember ha ütközöl, akkor képes a csillagot lehazudni az égről ,vagy hamis tanukat hozni csak hogy ne legyen évente 5ezerrel több a kötelezője. Szóval ez van ,sok bunkó vadbarom van az utakon .Sokan itt kompenzálnak,mert itt legalább megmutathatják a bádogkaszni védelmében hogy ők is nagy Janik ,közben a melóhelyen megy a csicskulás,igenfőnök perszefőnök.. meg otthon az asszony veri őket sodrófával.
7/9 Alex Fly válasza:
Nem kell mindig bunkóságot feltételezni. Sok esetben meg van győződve arról, hogy ő a szabályos és vélt igazának próbál érvényt szerezni az általa szabálytalannak tartott másik féllel szemben.
8/9 anonim válasza:
Megesett olyan, hogy én voltam a szabálytalan figyelmetlenség miatt, a karambol esélye kb. nulla volt így is, mert időben észrevettem a dolgot és fékeztem meg eleve mindketten elég lassan mentünk (körforgalomba majdnem behajtottam miközben jött valaki).
Na ezt a másik fél úgy reagálta le, hogy dudált egy rohadt nagyot mikor már rég megálltam, aztán mikor elém ért megállt, a szájmozgásából ítélve nekiállt üvöltözni meg mutogatni egy darabig, aztán elment.
Na, ezután legszívesebben pofánb..sztam volna akkor is, ha nem nekem volt igazam a forgalmi szituációt tekintve.
9/9 anonim válasza:
Sajnos ilyenek az emberek. Ha a villamoson vagy a buszon valakit elkap az ellenőr mert nincs jegye, ott is általában a bliccelő van felháborodva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!