Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Sokszor miért a szabálytalanko...

Sokszor miért a szabálytalankodóknak áll feljebb?

Figyelt kérdés
Ma is bejött elém egy bolond a körforgalomba, én satufék és így 1 centire álltam meg a kocsijától. Az ember meg kiszállt (rá se dudáltam az ijedtségtől) és elkezdett felém jönni. Bár mikor meglátott rögtön vissza is fordult, mert nem vagyok egy kis termet. Nemhogy elnézést kért volna és továbbment volna a dolgára.
2015. aug. 14. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
mert bunkó. Ezért van kamerám a kocsiba...
2015. aug. 14. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
8%

azért neki áll feljebb, mert nem szabálytalankodott..

emberből vagyunk, tehát hiba nélküliek...

mi a kérdés?

2015. aug. 14. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
ha jól tudom a KRESZT akkor körforgalomban elsőbbségem van, azokkal szemben akik a körforgalomhoz érkeznek.
2015. aug. 14. 13:52
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
100%
Vagy nem ismer a KRESZT és meg van győződve arról, hogy szabályos volt, vagy tudatosan a szabályok felett állónak képzeli magát és kikéri magának, hogy ezt bárki is számonkérje rajta.
2015. aug. 14. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Beismerni hogy hibáztunk??ÁÁáá az lehetetlen! Tanulunk a politikusainktól. A legegyértelműbb esetben is körömszakadtáig kell hangoztatni a hazugságot, és szidni a másik felett, hátha bejön. És igen, ezért kell kamera,mert egyre több az ilyen barom az úton..
2015. aug. 14. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nyilvánvaló pszichopata volt az illető.

Kamera 20-25 ezerért már van.

2015. aug. 18. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:

@3 sajnos ez nem ilyen egyszerű. Amit te mondasz csak olyan körforgalom esetén igaz, ahol a bevezető szakaszon ott van a macisajt. Ezen felül a kötött pályás járműveknek nincs kinn a macisajt és nekik bizony elsőbbségük van. Magyarországon a legtöbb körforgalom ilyen. Debrecenben van azt hiszem, ahol a körforgalomba bemegy a villamos - de lehet Miskolcon, nem akarok hülyeséget mondani, a kettő közül valamelyikben. Két kivétellel találkoztam eddig, ahol nem volt macisajt, mindkettő magán területen volt. Ugyanis a körforgalom egy kereszteződés, ami ugye jobbkezes lenne, de macisajt ezt felül írja, amit színesfém érzékeny emberek lakta terülen a tábla hiányában a felfestés is jelöl.

Az a "szabályt", hogy akkor van elsőbbséged, ha megadják tipikusan iskolázatlan barmok felségterületén hallani. Nekem is volt sajnos szerencsém ilyenhez és a felnim bánta, mert félre kelleokapnom a kormányt az ütközés elkerülésére. Egy megoldás van. Az a kamera.

2015. aug. 31. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!