Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha valaki szabálytalankodik/es...

Ha valaki szabálytalankodik/eszetlenkedik az utakon és rádudálok akkor miért neki áll feljebb?

Figyelt kérdés

Ha kivág elém valaki a körforgalomban vagy kereszteződésben, úgy hogy nekem satu fékeznem kell és dudálok akkor miért mutogat meg magyaráz az elkövető nekem?

Vagy 2 kerékpáros egymás mellett halad az úton és szembe jönnek, nem lehet elférni mellettük. Dudálok és ők is elkezdenek mutogatni. Még ezer példát lehetne felsorolni.

2015. okt. 31. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Tőlük kérdezd, hogy miért...

Sok idióta is közlekedik az utakon, vannak, akik valami rejtélyes oknál fogva kiváltságosnak gondolják magukat, és vannak olyanok, akik egyszerűen nem ismerik a szabályokat sem, s értetlenkednek.

Autósok motorosok között is vannak, akik nincsenek tisztában a szabályokkal, pedig ők elvileg tanultak KRESZ-t, gyalogosoknál, bicikliseknél meg mindig számítani kell arra, hogy csinál valami meglepőt.

Csoportosan kerekeznek, beszélgetnek, közben hadonásznak, mutogatnak, a mögöttük jövő meg találja ki, hogy kanyarodni akar, vagy csak mutogat.

"Normál" szélességű úton kerékpárost sem szoktam megelőzni, ha jönnek szemből, inkább megyek mögöttük lassan, kivárom, amíg megfelelő oldaltávolságot tartva tudok elmenni mellettük... és igen én is megfigyeltem már, hogy esetenként tekernek egymás mellett, hallják, hogy mögöttük zúg egy autó motorja, de nem húzódnának ki jobb szélre, egymás mögé

2015. okt. 31. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A hülyének képtelenség elmagyarázni, hogy hülye, mert hülye. Ezért.
2015. okt. 31. 16:16
 3/7 Beviz Elek ***** válasza:
48%
Lehet hogy friss a jogsid és ami neked egy veszélyes manőver, egy átlagos sofőrnek teljesen átlagos, így nem értik hogy mi a francnak dudálsz.
2015. okt. 31. 19:16
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
76%
Lakott területen hangjelzést csak közvetlen balesetveszély elhárítására szabad használni. Gondolom azt kérdezték tőled, mi volt az a rendkívül balesetveszélyes helyzet, amit csak hangoskodással lehetett elhárítani.
2015. nov. 1. 00:18
 5/7 anonim válasza:
Én most tanulok vezetni és engem elborzaszt, hogy mennyi ember kezében van jogosítvány aki még a szabályokat sem tudja. Jobb kezes utca, jönnek jobbról, mögöttem egy idegbeteg Suzukis, megálltam és meg akart előzni, mert amúgy csak viccből áll meg az ember egyenrangú útkereszteződésnél.. majdnem összementek azzal, akinek elsőbbsége volt.. kész vicc. :-) Hiába tudod a szabályokat, 10-ből 8 ember szarik rá.
2015. nov. 1. 14:19
 6/7 anonim válasza:
mert ő a KIRÁLY
2015. nov. 1. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Rám többször dudáltak stopptáblánál, ahol ugye ha jön kocsi ha nem, meg kell állni. De úgy tűnik sok marha még ezt sem tudja.
2015. nov. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!