Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Az emberek miért fogadják el...

Az emberek miért fogadják el jobban ha egy luxusautó sofőrje szabálytalankodik?

Figyelt kérdés

Sajnos én is jobban elfogadom, de nem tudom hogy miért?

A legegyszerűbb példa ,hogy autópályán mentem a belsőben 150-el, jött mögöttem egy G Astra, teljesen rám tapadt és háborogtam magamban,hogy ez mit akar így is 150-el megyek.

Máskor meg még ennél is gyorsabban vagy 170-el mentem a belsőben és egy Audi A7-es jött, egy kamiont előztem, már majdnem befejeztem erre elkezdett villogni, miközben nem volt még lehetőségem sem lehúzódni előle, és akkor meg nem is szóltam semmit csak annyit,hogy menjél, és kész, nem dühített fel.

Az én autóm sem jobb mint egy G Astra, (Omegám van) tehát nem is az,hogy lenézem mert ez nem jó szó, nem nézem le, de mégis jobban felháborodok ha egy kisautóval szabálytalankodik valaki, míg a luxusautóval való szabálytalankodást leszarom.

Nem kell a süket duma,hogy ezzel csak én vagyok így mert rohadtul nem, itt is megfigyeltem,hogy ha BMW-ről meg Audiról van szó arra azt írják,hogy menjen mert hülye, ha meg más leírja az ámokfutását anélkül,hogy megemlítené,hogy Audival tette rögtön lehurrogják.

Az a lényeg,hogy szerintem ebben az országban (lehet máshol is) elfogadott,hogy nagy autóval azt csinálsz amit akarsz, ha megölsz valaki és börtönbe mész kárörvend a nép, de addig senkit sem érdekel,holott egyébként kevésbé veszélyes lehet egy kisautóval repeszteni mert a nagy vasak vezetői mindent túlélnek, főleg ha egy Opellel szemben, ám az Opeles már a saját életével is játszik ha állatkodik, szóval igazából ez lenne az elfogadhatóbb mert egy BMW-ben ülve ott a tudat,hogy a technika miatt én legalább túl élem, az meg kit érdekel,hogy a másikkal mi lesz, viszont az Opeles a saját életét is felteszi.

2015. ápr. 19. 14:40
 1/8 dirtboy ***** válasza:
100%

hasonló helyzetben én azért gondolnám másnak mondjuk ha egy A7-es akarna előzni mint egy kis autó mert még egy kis autó esetében tudom hogy rohan,siet,nyomja neki mint a hülye addig az A7 lazán futja azt a tempót és lehet a sofőrje igazából nem is siet.

más az utazó sebességük a kis autósoknak meg az erősebb autóval közlekedőknek.

másik dolog meg hogy egy olyan járgányon sokkal jobb fékek is vannak.

egy A7 pik pak megáll 150km/h-ról még egy kis autó hosszú út alatt képes lefékezni.

egyéb szabálytalankodást én nem nézek el jobban drága kocsinak mint olcsóbbnak,az A7-es is felhúzott volna a villogásával mert az már túlzás volt.

2015. ápr. 19. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

autópályán 130 a megengedett.

sokszor szoktam direkt fenntartani ilyen audis, meg bömis nyomorékokat.

míg mögöttem van villog, de mikor mellémér, lesüti a szemét.

Béla voltam.

147kg,197 cm,kar 52.

foglalkozás sírásó.

2015. ápr. 19. 15:10
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Én pl. senkitől nem fogadom el, ha szabálytalankodik. És kůrvára nem érdekel, milyen autóban ül. Persze ehhez lehet, az is kell, hogy általában se a külsőségek alapján értékeljek másokat.
2015. ápr. 19. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: kérdésedben benne van a válasz is..

emberből vagyunk.

2015. ápr. 19. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akik ugyan nem fogadják el, dohognak, ha egy "menő" autós szabálytalankodik, de mit tud vele kezdeni? Akkora támogatottságuk van az ilyeneknek, hogy minden bajból kibeszélik magukat, mert "ők megérdemlik".
2015. ápr. 19. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Autópályán 130-cal szoktam menni, és a legkevésbé sem érdekel, hogy audis, opeles, vagy maga collin mcrae villog mögöttem...
2015. ápr. 20. 02:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha Collin McRea villógna mögötted, szerintem lehúzodnál, mivel szegény 8 éve már meghalt...
2015. ápr. 20. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Porschét vezetek, de csak akkor villogok, ha valaki tényleg bénázik. Minek jön elébem, ha latja, hogy közel vagyok és gyorsabb, mint ő? Egyébként 130-150-el szoktam vezetni, tehát én sem viszem túlzásba.
2015. ápr. 21. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!