Milyen gyerekülést vegyünk? Adott egy 8 hónapos kislány aki lassan könövi a hordozót a feje búbja lassan kilóg :D Ülni még magától nem tud. Az autónkban nincs ISOFIX. a menetiránynak háttal való bekötés nagyon szimpatikus nekünk.
Nagyon minimum 1 éves korig háttal KELL utaztatni a babát, ugyanis annyira gyenge a nyaka, gerince, hogy egy pici fékezésnél sem tudja megtartani a fejét.
A hordozót akkor növi ki, amikor a füle teteje egy vonalba kerül a hordozó tetejével. (Hivatalos honlapon olvastam, nem Blikk :))
Pajzsos ülést istenítik (de asszem, az nem lehet háttal bekötni). Láttam töréstesztet pajzsos üléssel. Na, nem a szokásos szemből-oldalról készültet, hanem egy olyat, ahol a kocsi többször megfordul az ütközés után. A 3. fordulatnál kiesett a bábu az ülésből.
Amivel nem fogsz mellé: Römer, Concord, Cybex, Recaro, Kiddy, Maxi-Cosi, Casualplay (nem tudom, van-e mindből 0-18-as, az kell nektek).
Nania (Ferrari), Touragoo, Lorelli, Bomiko semmiképp.
Az isofixes autósülések használhatók nem isofixes kocsikban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!