Nektek hogy ment jobban a vezetés mikor tanultáltok? Ha néma csend volt a kocsiban, vagy ha az oktató beszélt veletek, esetleg zene is szólt? Netán beszélt is, meg zene is szólt?
Teljesen normális hogy eleinte nem tudsz 100 dologra egyszerre figyelni, a vezetés leköt.
Tisztán emlékszek hogy mikor én tanultam vezetni, keménynek éreztem magam, és mondtam az oktatónak hogy dumáljunk, merthát tudok én figyelni. Annyira tudtam, hogy STOP táblánál lazán átgurultam, és még akkor sem realizáltam hogy mit tettem, csak mikor szólt az oktató.
Persze így 12 év után már nem okoz gondot dumálni meg zenét hallgatni.
"Valamint mitől van az szerintetek,hogy 21 óránál járok,de még van,hogy hibázok alapdolgokat(ritkán) amit pl az elején vagy a 14 óra magasságában nem. "
Ez is normális, azért van, mert kezdesz magabiztossá válni, és pont az alapdolgokra nem figyelsz. Míg az első órákban még arra is figyelsz, hogy hány újjal érsz a váltóhoz, 20-dik óra körül már ellazulsz, de a rutin hiánya miatt banális hibák előfordulhatnak. Kicsit jobban kell figyelni, és nem kapkodni.
Nekem sehogy sem ment jól. Az oktatóm egy köcsög volt - már elnézést - és néha vezettünk a faterral is, de ő is hasonló stílusban próbált rávezetni a vezetés fortélyaira, ahogy az oktató. Szóval ritkasza*r volt, mindkettő.
Amikor igazán megtanultam vezetni, és végre el tudtam lazulni, az volt, amikor végre egyedül vezethettem. Én ezt ajánlom mindenkinek, de természetesen úgy, hogy közben legyen meg az önkontroll. Így tudod csak kialakítani a saját vezetési stílusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!