Vezetésnél mennyi idő után viszi ki az oktató a tanulót?
Hali:)
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!:) Én első órán a kormányt sem találtam meg:) Amúgy így szokták, ha látják, hogy ügyes vagy:)
engem elvitt valami parkolóba, gyakoroltunk pár kört, aztán zúztunk is ki a forgalomba. én tanultam előtte vezetni, sztem többet vezettem a saját autónkat, mint a tanulókocsit a 30 óra alatt. :)
hamarosan vizsga. :)
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy tudjátok e esetleg hogy lehetne oktatót váltani és az mivel jár ? Én a csigavérnél tanulok az m3-ashoz járok rutinpályára ,már forgalomban is voltam 4x. Nem szimpatizálok nagyon az oktatómmal ,mert eléggé rideg és úgy csinált az első pillanattól mintha mindent tudnom kéne... Ezért szeretnék valami segítséget kérni, láttam ,hogy valaki a népligethez jár vezetni nekem az is tökéletes lenne.
Én a Népligethez jártam szintén a Csigavérhez - de nem most, hanem 6 éve.
A Mester - Haller sarkon (majdnem) van egy Csigavér iroda, oda menj be és kérdezd meg.
Nem teljesen tiszta a kérdésed.
Elsőként kell a sikeres orvosi alkalmasság, KRESZ-vizsga és elsősegélynyújtás. Ha ez megvan, akkor ülhetsz autóba, zárt (!) rutinpályán. Sikeres vizsga után mehetsz ki a forgalomba, akkor viszont azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!