Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Vezetésnél mennyi idő után...

Vezetésnél mennyi idő után viszi ki az oktató a tanulót?

Figyelt kérdés
Nekem ma volt az első órám és a végén vezettem a forgalomban is.A kocsi egyszer sem fulladt le , pedig nem tanultam előtte vezetni.

2012. jan. 30. 19:17
1 2
 1/16 Editte válasza:

Hali:)

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!:) Én első órán a kormányt sem találtam meg:) Amúgy így szokták, ha látják, hogy ügyes vagy:)

2012. jan. 30. 19:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Mi 20 percet gyakoroltunk a Népligetben aztán irány a rutin pálya - de azért olyan hűde magabiztos ne legyél, hidd el, hogy az oktató besegített ám abba a váltásba, hogy ne fulladj le, csak te észre sem vetted.
2012. jan. 30. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Mi 2-en voltunk a kocsiba reggel, első rutinra menet(messze van a rutinpálya az oktató többnyire a helyi tanítványokat bevitte) És rögtön megkérdezte hogy ki akar bevezetni a rutinpályára(25km) :D
2012. jan. 30. 22:51
 4/16 anonim ***** válasza:

engem elvitt valami parkolóba, gyakoroltunk pár kört, aztán zúztunk is ki a forgalomba. én tanultam előtte vezetni, sztem többet vezettem a saját autónkat, mint a tanulókocsit a 30 óra alatt. :)

hamarosan vizsga. :)

2012. jan. 31. 09:51
 5/16 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne,hogy tudjátok e esetleg hogy lehetne oktatót váltani és az mivel jár ? Én a csigavérnél tanulok az m3-ashoz járok rutinpályára ,már forgalomban is voltam 4x. Nem szimpatizálok nagyon az oktatómmal ,mert eléggé rideg és úgy csinált az első pillanattól mintha mindent tudnom kéne... Ezért szeretnék valami segítséget kérni, láttam ,hogy valaki a népligethez jár vezetni nekem az is tökéletes lenne.

2012. jan. 31. 15:14
 6/16 anonim ***** válasza:

Én a Népligethez jártam szintén a Csigavérhez - de nem most, hanem 6 éve.

A Mester - Haller sarkon (majdnem) van egy Csigavér iroda, oda menj be és kérdezd meg.

2012. jan. 31. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem teljesen tiszta a kérdésed.

Elsőként kell a sikeres orvosi alkalmasság, KRESZ-vizsga és elsősegélynyújtás. Ha ez megvan, akkor ülhetsz autóba, zárt (!) rutinpályán. Sikeres vizsga után mehetsz ki a forgalomba, akkor viszont azonnal.

2012. febr. 1. 00:30
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló kicsit félre értetted a kérdést.A KRESZ vizsgám és az elsősegély vizsgám is megvan már , ezek nélkül nem ülhetnék kormány mögé.És most kezdtem a vezetés részét , először a rutin pályán majd egy elhagyatott mellék utcában és végül a városi forgalomban is , én vezettem az autót oda ahol az oktató felveszi a következő diákját.
2012. febr. 1. 14:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Ma már nincsen külön rutin vizsga , egybe van az egész vizsga.Az oktatóm szerint jobb így mivel rendesen be lehet osztani az időt.
2012. febr. 1. 15:16
 10/16 anonim ***** válasza:
Értem, 4 éve még külön volt.
2012. febr. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!