Vezetésnél mennyi idő után viszi ki az oktató a tanulót?
óktatót könyű váltani,be mész a suliba és mondod kérek másikat mert nekem ez nem meg felelő.és adnak egy másikat szó nélkul.
az nem baj kivit téged forgalomba ,csak hogy jobb legyen rutin pályán minden alkalommal mész vezetni,pörögjetek parkoljatok le néha,mivel 2 szer 45perced van egyik 45 percet szánjátok erre, másikat forgalomba.
vizsgárol anyit ,uj a rendszer ,figyeljetek oda mert átveszed a kocsit meg papir melo ez max 10 perc,neked van még 50perced vezetni. ez sok ahoz ne vétkez forgalomba mivel senki sem tökéletes !
tanácsaim,keresd mindig a mackó sajtot,ez elsőbségadás tábla:) itt tudod te mész .
pentagon azzaz stop tábla te mész vagy álsz meg egyzserű.
egyirányu a tábla tudod ,itt csak balrol jöhet kocsi és te neki vagy jobbra max ő áll meg persze kérdés neked mid van mackó sajt vagy pentagon ha semi jobb kezes menj tovább te vagy jobbrol.
fontos irányjellződet használd ha kell és ne kevés ideig ha visszaugrik jellezd ujra szándékodat mert ha nem 1 hiba pont nem gáz de maradt még 9.parkolás nyugi ha elrontotad,csinálhatod még egyszer ha nem megy akkor tud 2 hiba pont !de ha befértél és kicsit szarul korigálhatod ez jo és nem ad pontot rá.
vizsgán egyszerű ne izguljatok vegyétek ugy 2 haverod az és idegen városban vagytok vagy családtagok de idegen városban vagytok ,ezzeket fogod hallani - lehetőségedhez képest fordulj balra -jobbra parkolj le :)
ha széles az út U meg fordulás , ha szuk akkor Y .
légy nyugodt szard le mit matat hátul papirozik mert ezzel foglakozol hulyét kapsz és azt fogod hinni ir rollad .nyugodj meg 30 perc után laza legyél vissza felé tartotok és tudod nem csináltál nagy bajt és szerinted jó voltál akor tud visza értek tuti ne fog meg huzni.
sikeres kresz vizsga utánlehet menni vezetni.vezetés 2 van gyakorló és vizsga forgalom ez allat a 2 közt te szépen fogod és el mész elsősegély tanfolyamra ez suliban 4 orás általában itt jegyzetelsz és gyakoroljátok ujraélesztés stabil oldal fekvést 3 szögletu kendővel valo bekötést. ez szupi mokás .levezeted a 30 orádbol a 29et .mert 30 -dik a vizsga !ekkor fogod még vársz a vizsga napra szépen elmész elsősegély vizsgára .tanuljatok mert ha nem önkéntes és mentős doki nagyon szigoru lesz mert ő szembesul elsőre beteggel karambolnál és ő tudja mit jellent hibázni ,mit jellent ha pancser vagy EGY ÉLETBE ez elvileg elmondják még vártok rá vagy folyoson ulsz :)mentős volt nekem és ez látszot is,elöttem 8an voltak és 3 an mentek át volt aki bement és ki jött .ezt tud plusz 6500 ft lesz ha pancser vagy,de tud fontos mert lehet egy nap egyik családtagodat mentheted meg,és nézd a tv soka karambol és tud lehet te leszel az első aki meg érkezik nem játék.és tudjátok meg kresz kőnnyű ehez képest . nézd meg és megérted miért fontos az elsősegély ,és mi avezetés mi az a szó felelőség tudat mások iránt .
ez a kedvenc videom ,itt megérted mi az elsősegély,mi a tanulság sok barom áll nézz semit nem tesz.
1 valaki segit lehet ő talán volt elsősegélyen vagy szakképzet ápoló.amugy tudjátok magyarországon kivul máshol nem kötelezik az elsősegélyt.
1 .helyszin bistositása bistonsága .!tűz száguldó jármuvek stb...jellzés balaset stop
2. betegek állapotának felmérése ,ki menyire sérult osztályozd mit látsz ,eszméletlen -töröt láb kéz- vérző seb ami elégé spriccel stb...
3 .segitség keresés egy társ ,aki vagy segit kiszabaditani ha veszély van ,vagy hivja a mentőt,vagy elátja a könyeb sérultet nyugatja vagy a vérzőre nyomokötést tesz szorit.
4.ha se légzés se reakcio akkor elsősegély ujraélesztés lesz a teendő 30 kompresszi 2 befuvás váltani csak akkor szabad ha a másik partner be fuj és ő folytatja .ha magához tér abba lehet hagyni de oda kell rá figyelni légzés állapota.
..................................
fontos video elején és egyik nap ezt láttam tesommal és meg is jegyeztem neki ford mondeo apuka kocsija 4 csaj ult benne ,csaj adta neki cik cakozot az az salomozot a kocsik közt temposan nyomta 50 felet 70 .meg akarta mutatni nekik tudok vezetni fasza csaj vagyok.
itt a videon is barinők és meg mutatom mit tudok nektek lányok, történt !
Amúgy eü vizsga nélkül is el lehet kezdeni a vezetést(én már vezetni tanulok,és nincs meg az eü vizsgám)csak a jogsit nem kaphatod meg adig!
Amúgy szerintem ez az oktató és a tanuló hozzáállásán múlik.Én megbeszéltem az első órán az oktatómmal,hogy csak akkor szeretnék kimenni a forgalomba,ha már magabiztosan kezelem az autót!Tehát simán kezelem a váltót,rendesen tudok parkolni stb...Én 8 órát voltam a rutinpályán 1x a forgalomba,de csak azért mert az oktatónak arra volt dolga amikor én végeztem.Én se fulladtam még le,de nem nagyon élveztem a vezetést mert minden másra figyeltem!
A páromat első óra gyak után kivitték,és 22 óra vezetés után már nem ment gyakorolni többet,elsőre átment.Valaki született tehetség én sajna nem!
én mindeből átmentem elsőre.
oktatóm első orán bevitt rutin pályára,majd azt mondta 10 perc után hagyjuk csatold be magad és irány forgalom.
sokat csevegtunk még haver rádioztunk meg beszéltuk a hulyéket .szeretek vezetni és ezért is akartam levezetni az oráimat .amugy hamarab senkit nem tud vizsgára kirini főleg uj vizsga szerint mert nehezebb januártol szigorubak.
pl :elkezdesz vezetni elselyén ,nem tehetbe vizsgára 12 én mert fura lesz napi 2 szer 45 perc és máris kész vagy...nekem is mondta akkor sem tud ki irni hamarabb mint a meg adot napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!