Az érdekelne, hogy a rendőrség sokszor szokott félre állítani igazoltatni vezetés közben?
Mármint ha betartom a KRESZ szabályokat, nem vezetek gyorsan, meg biztonságosan vezetek, akkor sok az esélye, hogy majd engem fognak félre állítani igazoltatni?
2011. máj. 16. 15:55
1/6 anonim válasza:
Nos ha kint mérnek és betartod a sebességet meg be vagy kötve nem, telefonálsz szabályosan közlekedsz akkor nem fognak megállítani, ha mögötted megy épp a rendőr autó és ha nem villog le akkor se ijedj meg menj rendesen mintha nem lenne semmi baj akkorsem fognak megállítani. Rutin ellenőrzésen vagy razzia esetén több az esélye hogy megállítanak ok nélkül de akkor is csak a papírjaidat fogják le ellenőrizni és mehetsz tovább a dolgodra. Nem kell félni tőlük.
2011. máj. 16. 16:09
2/6 anonim válasza:
Erre barmikor megvan az esely.
Engem sokaig nem allitottak meg, fel - 1 evig. Kicsit izgultam de szerintem az tok normalis. De ez mar reg volt. :) Azota sokszor, es sikerult par gyorshajtast is osszeszednem.
2011. máj. 16. 16:09
3/6 anonim válasza:
Engem 2 évig nem állítottak meg, pedig volt sokszor, hogy jött mögöttem rendőr, és nem is szoktam nagyon betartani a sebességkorlátozásokat. 2 év után (1 hónapja) pedig egy rutinellenőrzés volt, és minden autóst megállítottak (éjjel fél 1 volt, gondolom az ittas vezetőket akarták megbüntetni). 5 perc volt, megnézte az irataimat és mehettem is.
2011. máj. 16. 16:24
4/6 anonim válasza:
Az első igazoltatásom majd két évvel a jogsi megszerzése után volt.
Ez volt kb. másfél éve, azóta csak most húsvétkor igazoltattak, de akkor egy nap alatt háromszor is.
2011. máj. 16. 17:57
5/6 anonim válasza:
Ez személyes szerencse kérdése. A jogsi megszerzése óta havi egy az átlag nagyjából, volt olyan nap (akarom mondani szombat este), hogy háromszor állítottak meg 50 km-en, mindháromszor közúti ellenőrzés céljából.
Szerintem tetszik nekik a világoskék. :)
2011. máj. 16. 20:18
6/6 anonim válasza:
Engem állítottak már meg robogóval. Betartottam minden szabályt, még is megállítottak de nem kötöttek bele semmibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!