Egy sikertelen forgalmi vizsgam volt mar. Igy masodjara gondoltam "megkonnyitenem" a dolgot. Felhoztam ezt az oktatomnak es kb leteremtett,hogy ezt nem lehet igy stb. Valaki volt mar ilyen helyzetben? Vagy aki "meg tudta konnyiteni" a vizsgajat az is irhat,hogy hogy s mint ment a dolog.
Az oktatódnak igaza van. Nem éreznéd utána rosszul magad, hogy nem a tudásod miatt kaptad meg a jogosítványt, hanem csak a pénzért? Én háromszor buktam meg, de nem lett volna pofám lefizetni bárkit is azért, hogy átengedjen.
2016. ápr. 12. 22:10
2/6 A kérdező kommentje:
Egy reszrol ez persze igaz. De mar igy is rengeteg penz volt a jogositvanyom,nagyon regota jarok orakra (autosiskolat valtottam es egyeb maganeleti okok miatt). Plusz ugye a 2(eddig) vizsgadij. Az oktatom szerint is jol vezetek,tehat kozveszelyes sem vagyok. De ugye egy 50eve soforkent dolgozo vezetobe is bele lehet kotni,megbuktatni, nem hogy egy zoldfulut. El akarom kerulni a harmadik vizsgat. Nyilvan megteszek mindent,hogy sikeruljon de ha valakibe bele akarnak kotni bele is fognak.
2016. ápr. 12. 22:18
3/6 anonim válasza:
Vannak olyan vizsgaközpontok, ahol a megvesztegetéssel vizsgázás "rutinszerűen" működik.
Olyan vizsgaközpontok is vannak, ahol viszont egyáltalán nem díjazzák a megvesztegetéssel vizsgázást, ha az oktató azt mondja, hogy nem akkor nincs miről beszélni, a tanuló nagyot bukhat, ha az oktató nélkül megpróbálja megvesztegetni a vizsgabiztost (a vizsga felfüggesztését kockáztatja)
Budapesten sok helyen dívik a zsebpénzes vizsgáztatás, de pl. Debrecenben harapnak érte.
2016. ápr. 12. 22:22
4/6 anonim válasza:
Végre egy becsületes oktató. :D
2016. ápr. 12. 22:22
5/6 anonim válasza:
Nekem szüleim már az elsőnél mondták, hogy inkább adjak borravalót, hogy biztos átmenjek. Mondtam, hogy nekem egyrészt ehhez nincs pofám, másrészt elég becsületesnek ismertem, ha csak ő nem hozza fel, én inkább megbukok ötször, minthogy megbélyegezzem magam. Két fals bukás után már fel is ajánlotta, hogy "tudna egy kis segítséget, ha érdekel". Itt már tudtam mire megy ki a játék, úgyhogy kénytelen voltam belemenni. Bár tegyük hozzá, hogy a vizsga ugyan úgy végig ment, nem volt benne semmi rövidítés vagy könnyebbítés.
2016. ápr. 13. 11:17
6/6 anonim válasza:
Vizsgabiztos és oktató függő, ki engedi és ki nem. DE ha nem tudsz vezetni, akkor kérlek ne erőltesd, így is nagyon sok béna és veszélyes sofőr van az utakon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!