Mi értelme van ilyen hülyeséggel tönkretenni egy autót?
Lakott területen belül, 2x2 sávot úton megelőzött egy BMW, elég tempósan.
Az út ívét követve, a hatalmas sebességével keresztbe vágta az autót, és olyan sűrű fehér füst szállt fel a gumik alól, a kipufogó okádta a fekete füstöt, de mégis a sok fehér volt a fura.
Aztán mikor kiegyenesedett, látszott,hogy a motortérből is áramlik a füst.
Meg sem állt, ment tovább, később sem láttam lehúzódva.
Mivel szép nagy felnik voltak rajta, gondolom,hogy nem bohóckodásra van a kocsi, meg ahhoz túl szép is volt.Nem tudom milyen betegsége van már a gépnek, de amit leművelt...én egy roncsot is sajnálnék erre.
Gondoltam rá,hogy az első kerekektől jutott be a gumifüst a motortérbe, és az jön a hűtőn át, csakhogy a a gumifüst már rég elszállt, az autó meg még mindig füstölt vagy gőzölgött.
Hátsókerekes autókat egy ideje az ilyenek miatt veszik. Ha újabb ha régi. Ha újabb akkor biztos gazdag és van pénze venni akár egy másikat is ha nekimegy a korlátnak. Mondjuk az igaz mehetne zárt pályára is. De lehet hogy nincs a környéken olyan.
Különben nem csak a BMW -sek csinálják ezt. Láttam most ugyanígy viselkedni egy Skoda Feliciát, mintha rally versenyen lett volna úgy vezetett.
"Mi értelme van ilyen hülyeséggel tönkretenni egy autót?"
"megelőzött egy BMW"
"nem bohóckodásra van a kocsi, meg ahhoz túl szép is volt"
Szerintem ebből már ki is derül a válasz. Mert a tulaj tele van lóvéval, és nem érdekli, mi lesz a kocsijával, mert úgyis van pénz megcsináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!