Ha meg csak most allitjak ki az elso jogsim es meg nem jott meg akkor megbuntetnek ha vezetek?
Nő vagyok ne is zavartasd magad.
Felteztem egy rohadt egyszeru kerdest arrol nem tehetek hogy nalad a bunkosag hatartalan. Gyerekeiddel vagy szuleoddel is gobdolom igy tudsz viselkedni ahogy most eloadod magad.
Megertettem hogy nem lehet valoszinuleg akkor nem is vezetek addig :)
Megértetted? Nocsak, hogyhogy?
Amikor az oktatód mondta el, nem értetted meg. Amikor az okmányirodában voltál, nem értetted meg. Látod, most kicsit keményebb veled valaki, egyből megérted.
Megérte, nem?
"Felteztem egy rohadt egyszeru kerdest arrol nem tehetek hogy nalad a bunkosag hatartalan."
Nálad meg a butaság a határtalan!
1.) Hetente teszi fel valaki okoska ezt a kérdést, az oldal figyelmeztet is rá amikor kiírod a sajátodat.
2.) Most tanultad, már nem tudod? A KRESZ-ből emlékszel még valamire, vagy az első utadon megölsz valakit?
"A járművezetés személyi feltételei
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
a) a jármű vezetésére jogszabályban meghatározott, érvényes engedéllyel rendelkezik, és a jármű vezetésétől eltiltva nincs;"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!