Az hogy ma már a műszerfalról lehet állítani a fényszórók szögét, miért jelenti azt egyeseknek hogy tetszőlegesen magasra állítják?
A műszerfalról elméletileg nem lehet tetszőlegesen magasra állítani a fényszórókat. Az alap beállítással - általában "0" jelöli - terheletlen autónál kell a fényszórókat beállítani, és a belső állítógomb segítségével a terhelés függvényében lehet lejjebb állítani azokat.
Amelyik autónak vakít a fényszórója, annak szarul van beállítva, vagy tele van a raktere/csomagtartója, vagy a hátsó ülésen 2-3 utas van, és a vezető nem állítja lejjebb. Ennek több oka lehet: tudatlanság, vagy érdektelenség.
A KRESZ is két esetben érdekli az átlag embert: ha vizsga előtt van, vagy ha büntet érte a rendőr, mert látja a szabálysértést, esetleg kamera rögzíti azt.
Én 3 autót vezetek és mindegyiknél magasra lehet állítani, úgy hogy már régen nem lehet a fénycsóva végét látni az aszfalton.
"A kérdező kommentje:
Én 3 autót vezetek és mindegyiknél magasra lehet állítani, úgy hogy már régen nem lehet a fénycsóva végét látni az aszfalton."
1.) Van nevem is, nem bonyolult.
2.) Akkor a te fényszóróid is szarul vannak beállítva. (A belső állítás lényegét az előző válaszomban leírtam.)
1. mindig sorszámmal hivatkozok; ezt nem kell mellre szívni csak ha jól esik! :)
2. Az én fényszóróm úgy van beállítva, ahogyan azt a KRESZ előírja. Az hogy ez neked szr vagy sem az magánügy. Nem rám tartozik.
"2. Az én fényszóróm úgy van beállítva, ahogyan azt a KRESZ előírja. Az hogy ez neked szr vagy sem az magánügy. Nem rám tartozik."
Akkor neked valami csodakocsid van, mert a többinek felfelé nem, csak lefelé lehet állítani.
Mellesleg "szar", ha leírod írd ki rendesen.
+1: ha nem vagy skizofrén, akkor figyelj oda, hogy arról a nickről kommentelj, amiről a kérdést feltetted! Lájkolni is szoktad magad?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!