Kék villogós vasútbiztonsági szolgálatos autó félreállíthat?
Figyelt kérdés
Tegnap egy Skoda Fabia kèk villogós vasutbiztonsági kocsi elè bevágott egy skoda octavia kanyarodósávból, gondolom elnèzte a csávó, azt hitte az is egyenesen megy. Erre kivágta a villogót a fabia ès az út szèlère parancsolta/dudálta a kocsit. Ez rendőri intèzkedèsnek tunik, szoval kicsit olyan mintha a kèk villogós DIGIs kocsi ami megy internetet szerelni megallitana igazoltatni....szoval a kèrdès hogy fèlreállithat e vagy koteles vagyok e felreallni egy ilyen autonak? Egyáltalán rendőr vezeti? Koszi2016. márc. 3. 12:31
11/15 anonim válasza:
"van egy kérdés, arról beszélünk"
Így van. Éppen azzal kapcsolatban válaszoltam. A gyalogoson nincs megkülönböztető jelzés, viszont a rendőség járművein kívül még számtalan szervezet járművein van.
De te csak duzzogj mint egy durcás ovis!
12/15 A kérdező kommentje:
Jól értelmezted a kérdést és én sem értettem félre a tiédet, csak a válaszodat általánosítottad, én meg egy konkrét esetre szerettem volna választ kapni. De megkaptam, köszi mindenkinek :)
2016. márc. 3. 22:56
13/15 anonim válasza:
Mondjuk a lepontozást akkor sem értem a korábbi válaszomra (3. talán). Onnantól kezdve meg kell állni, hogy villog és szirénázik. Akkor is, ha ezt emberkedésből tette.
14/15 A kérdező kommentje:
Hát nem én pontoztam le :D de mindegy, értjük.
2016. márc. 4. 13:58
15/15 anonim válasza:
"Onnantól kezdve meg kell állni, hogy villog és szirénázik. Akkor is, ha ezt emberkedésből tette."
Nem kell. Utat kell neki engedni, és ha ez máshogy nem megy, akkor kell csak megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!