Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha én főúton haladok és...

Ha én főúton haladok és kikerülök egy buszt de elötte takarásban van egy személy autó ami balra kanyarodik és én neki megyek akkor ki a hibás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
A kanyarodó a hibás...Rendőr helyszínelő azért ismeri a dolgát.Ha én megyek és ráelőzök egy irányjelzőt használó autóra és ő befordul elém,az szar lesz neki.Nem kezdhet kanyarodást ha én előzésben vagyok.Bátran meg lehet kérdezni bármelyik rendőrt.
2010. ápr. 3. 22:24
 32/64 anonim ***** válasza:
Hihetetlenbzmeg.
2010. ápr. 4. 11:28
 33/64 anonim ***** válasza:

Tényleg hihetetlen hogy mindig van egy idióta aki beírja hogy a kanyarodó a hibás. Miután ötször (5x) minimum le lett írva, paragrafusokat is idézbe hogy NEM!

De gondoljátok csak el: szerintetek ha egy főúton vagy, szabályosan besorolsz a felezővonalhoz, indexelve, lelassítasz hogy be tudd venni a kanyart (közben a busz is lassít mögötted) akkor neked még hátra kellene figyelned hogy valaki nem-e döntött úgy hogy megelőz mert mért lassítasz te kanyarodáskor mért nem jó neked 90-nel bevenni a derékszögkanyart?:) Ugyanmár! Ha ez szabályos lenne akkor gyakorlatilag megbénulna a közlekedés mert a kanyarodni kívánó autó sosem tudna kanyarodni. Mert ha jönnek szembe azért nem, ha meg nem jönnek szembe akkor jönnek hátulról.

Komolyan mondom, aki még egyszer, ezek után beírja hogy szabályos ráelőzni a kanyarodóra, az elmebeteg!

2010. ápr. 5. 00:39
 34/64 anonim ***** válasza:
Befogja :D
2010. ápr. 5. 09:26
 35/64 anonim ***** válasza:
Ahogy írtad!Talán csak balra kanyarodsz, se tükör se hátranézés?Szerintem kérdezz meg egy hozzáértő rendőrt, aztán írhatod a hülyeségeidet tovább!:)))Remélem egyszer befordulsz elém, aztán majd vakarózhatsz és fizethetsz öcsike!:))))
2010. ápr. 5. 16:16
 36/64 anonim ***** válasza:
Végül is kezdjük csak az alapokon!Mit jelent az hogy kanyarodó???Irányt változtató!Aki köteles a kanyarodás előtt minden módon meggyőződni, nem kezdték meg az irányváltoztató járművét előzni!De pörögj csak!:)))Inkább kérdezd a nálad okosabb helyszínelőket!
2010. ápr. 5. 16:19
 37/64 anonim ***** válasza:

Gratulálok. Kiérdemelted az elmebeteg jelzőt.

Nem arról volt szó, hogy már elkezdték előzni és ő UTÁNA dönt úgy h lekanyarodik. Nyilván ha már elkezdték előzni szabályosan és ő csak utána rakja ki az irányjelzőt akkor meg kell várnia amíg megelőzik. De itt nem erről volt szó ember! Hanem hogy ő kanyarodik, emiatt állnak mögötte, és erre ráelőznek.

2010. ápr. 5. 16:24
 38/64 anonim ***** válasza:
Hát én értem!De javaslom nézz utána!Ha te villogsz és én azt mondom nem láttam az irányjelződ(szó sem volt hogy állnak, vagy nem mögötted, de tök lényegtelen)te vagy a hunyó, ha hiszed, ha le hülyézel, ha nem!A lámpa nélküli kijelölt gyalogátkelő helyen, a gyalogosoknál sem állsz meg mi, mert a járdán állva várják hogy mehessenek????Na az ilyenek miatt van sok baleset!Neked fél disznóért adták a jogsít, vagy a kedves Papa megvette?
2010. ápr. 5. 16:35
 39/64 anonim ***** válasza:
veled tök fölösleges vitázni. De akármiket is írsz nincs igazad. A kanyarodó nem volt szabálytalan, és ha a kérdezett esetben belemegy oldalról a kocsi akkor az ő jogsiját veszik el.
2010. ápr. 5. 16:47
 40/64 anonim ***** válasza:
mellesleg ha elmagyarázod hogy a gyalogosátkelőhelyes hasonlat hogy jött ide akkor gratulálok neked. :D
2010. ápr. 5. 16:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!