Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Azzal kinek ártok ha nem...

Azzal kinek ártok ha nem kapcsolom be a biztonsági övet?

Figyelt kérdés
Soha nem kapcsolom be a övet a kocsiba, eddig 15- szőr büntettek meg érte. Csak magamnak ártok ezzel, a saját testi épségemet óvom a övvel, de én nem szeretném. Miért nem lehet saját döntésem a öv becsatolása ???
2016. jan. 21. 15:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem kerül semmbie, sőt pénzt szednek a büntikből.
2016. jan. 21. 21:19
 22/31 anonim ***** válasza:
50%
Nem szoktam bekapcsolni azt a szart én sem. Különben is minek, vagy odaszorítana az üléshez, vagy olyan bő hogy nincs semmi értelme. Átdobom hogy a sünnek ne tűnjön fel semmi osz jónapot. Egyszerűen zavar, az üléshez kötve elég kényelmetlen a vezetés.
2016. jan. 22. 13:08
 23/31 anonim ***** válasza:
Na jó, Caution te már bizonyítottál ebben a rovatban, nem is csodálkozom, hogy a biztonsági öv ellen érvelsz.
2016. jan. 22. 14:55
 24/31 anonim ***** válasza:
Egyszerű a képlet, ha kötelező, és a bekapcsolt állapot miatt okoz valaki balesetet, vagy az övtől megsérül, az legyen a felelős aki kikényszeríti a használatát.
2016. jan. 22. 18:51
 25/31 anonim ***** válasza:
50%

"bekapcsolt állapot miatt okoz valaki balesetet"

Írj már le egy szituációt amikor az öv okoz balesetet...

" az övtől megsérül"

Ha az övtől megsérülsz akkor nélküle mégjobban megsérültél volna.

2016. jan. 22. 19:18
 26/31 anonim ***** válasza:
54%

Már leírtam, zavar, ez pont elég hogy elvonja az ember figyelmét, én ezért nem kapcsolom be.

Következő, vízbe esel, kigyullad a kocsi, nem tudod kikapcsolni, ropogósra sülsz.

Vagy eltöri a bordádat, ami beleszúródik a tüdődbe.

Nekem volt egyszer egy komoly ütközésem, öv nem volt bekapcsolva, nem lett komoly sérülésem, a kocsi eleje totálkáros lett, nekiestem a kormánykeréknek,elgörbült lepattogott róla a bakelit.

Ennyi, én nem vagyok övpárti.

2016. jan. 22. 19:26
 27/31 anonim ***** válasza:
50%

Tehát idióta vagy, egyszer baromi nagy mákod volt és most terjeszted az "igét". Ez igen nagy fokú retardáltságra utal.

Az öv 1000-ből 999x ment, nem károsít. Nem kell lángésznek lenni, hogy belássuk, hogy érdemes használni. Te meg max. fizeted a büntit és a következő csattnál nem lesz ilyen mákod.

2016. jan. 22. 19:52
 28/31 anonim ***** válasza:
8%

Az idióta az te vagy, és terjeszted a kényszerképzeteidet.

Nagy ego, kicsi tudás, bizonyítatlan számadatokkal dobálózás. Na fontoskodhatsz tovább, jót röhögök rajtad. :D

2016. jan. 22. 20:45
 29/31 anonim ***** válasza:
35%

Ó, igen? Mert a te fejed keményebb, mint a kormány, a szélvédő meg a mögötte lévő beton ugye? Gondolom rendszeresen jársz ki az autóbalesetekhez és ellátod a sérülteket, igaz? Látod, melyik idióta nem volt bekötve és melyik igen (általában az vár a saját lábán amelyik be volt kötve... Mert egy törött bordával még egész jól túl lehet élni. Szétloccsant aggyal már sokkal nehezebb - bár neked lehet sikerülne, ahogy látom sok mindenre nem használod)

Szóval nálad kéne nem kicsit visszavenni az arcból és nem hülyeségeket beszélni.

Egy mentős.

2016. jan. 23. 08:06
 30/31 anonim válasza:
Na te vagy itten az egyetlen kemény csávó Caution. Csatlakozom hozzád egy szintén magát be nem kötő bűnöző. :)
2016. jan. 23. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!