Azzal kinek ártok ha nem kapcsolom be a biztonsági övet?
"bekapcsolt állapot miatt okoz valaki balesetet"
Írj már le egy szituációt amikor az öv okoz balesetet...
" az övtől megsérül"
Ha az övtől megsérülsz akkor nélküle mégjobban megsérültél volna.
Már leírtam, zavar, ez pont elég hogy elvonja az ember figyelmét, én ezért nem kapcsolom be.
Következő, vízbe esel, kigyullad a kocsi, nem tudod kikapcsolni, ropogósra sülsz.
Vagy eltöri a bordádat, ami beleszúródik a tüdődbe.
Nekem volt egyszer egy komoly ütközésem, öv nem volt bekapcsolva, nem lett komoly sérülésem, a kocsi eleje totálkáros lett, nekiestem a kormánykeréknek,elgörbült lepattogott róla a bakelit.
Ennyi, én nem vagyok övpárti.
Tehát idióta vagy, egyszer baromi nagy mákod volt és most terjeszted az "igét". Ez igen nagy fokú retardáltságra utal.
Az öv 1000-ből 999x ment, nem károsít. Nem kell lángésznek lenni, hogy belássuk, hogy érdemes használni. Te meg max. fizeted a büntit és a következő csattnál nem lesz ilyen mákod.
Az idióta az te vagy, és terjeszted a kényszerképzeteidet.
Nagy ego, kicsi tudás, bizonyítatlan számadatokkal dobálózás. Na fontoskodhatsz tovább, jót röhögök rajtad. :D
Ó, igen? Mert a te fejed keményebb, mint a kormány, a szélvédő meg a mögötte lévő beton ugye? Gondolom rendszeresen jársz ki az autóbalesetekhez és ellátod a sérülteket, igaz? Látod, melyik idióta nem volt bekötve és melyik igen (általában az vár a saját lábán amelyik be volt kötve... Mert egy törött bordával még egész jól túl lehet élni. Szétloccsant aggyal már sokkal nehezebb - bár neked lehet sikerülne, ahogy látom sok mindenre nem használod)
Szóval nálad kéne nem kicsit visszavenni az arcból és nem hülyeségeket beszélni.
Egy mentős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!