Mennyire baj hogy kivettem?
Figyelt kérdés
suzuki swiftem egy manualisan allithato biztonsagi ovvel lett ellatva gyarilag. ezt csereltem egy masik swiftere amiben mar automata biztonsagi ov volt. persze ugyanaz a tipus, csavarok helye meg minden meg volt neki beszerelessel gond nem volt. viszont be volt akadva az ov egy golyo miatt. ez a golyo a borulasgatlo volt. mindig beakasztotta az ovet es nem jott ki akarhogy huztam. ezt a golyot kivettem es igy mukodik. mennyire befolyasolja ez a kis golyo eltavolitasa a biztonsagi ov mukodeset?2015. okt. 2. 00:52
1/8 anonim válasza:
nem észt akarok osztani, de az övvel nem lehet, vagy nem szabad variálni..a választ nem tudom, de ezt inkább egy szervízben kérdezd meg...nem harapják le a fejed..
ha a műszakin a vizsgabiztos nem szól, akkor jó...
egyébként annak a golyónak fontos szerepe van...
2/8 anonim válasza:
Éppen csak a lenyeget szedted ki belőle......most gyakorlatilag,ha bekötöd magad kb annyit ér hogy semmit,mivel az öv nem fog tudni megakadni ha rántás éri....magyarul mikor leveszed a villanyoszlopot,vagy a kamion hatulját....
3/8 anonim válasza:
Pont az övfeszítőt szerelted ki belőle, amihez gratulálok. Így semmit sem ér az öv, a tested szabadon lendül előre, amikor a mögötted érkező őrült elszámolja magát és a szemből érkezők elé lök. A fejed a kormányon verődik szét. De legalább be tudod kapcsolni az övet.
4/8 anonim válasza:
nagyon gyorsan tedd vissza a golyót!!!!!!!!!!!!
és a két oldali övet cseréld fel és jó lessz!! nem mindegy hogy melyiket hova rakod!
5/8 A kérdező kommentje:
az öv tökéletesen beakad rántásra teljesen működik a golyó nélkül. felcserélni nem lehet jól tettem be a jobb és bal oldalit
2015. okt. 2. 18:24
6/8 anonim válasza:
7/8 Tivadar9 válasza:
Nem vetted ki a lényeget, csak ha felborulnál a járgánnyal, akkor nem rögzülne az öv és lezuhannál a padlóra, vagyi mivel a fején áll az autó, a mennyezetre. Amit kiszedtél az egy gravitáció szenzor. Ha az autó felborul, a golyó a súlyánál fogva megnyom egy "pöcköt" ami rögzíti az övet. Így nem zuhansz ki az ülésből. :)
8/8 Tivadar9 válasza:
A javítása: ha akad az öv vagy ki sem húzható, ezt a szenzort pormentesre kell mosni. A burkolatát is. És máris jól működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!