2002-es Suzuki swift 1.3-as autómnál ma tapasztaltam hogy az autó leállítását követően, miután a kulcsot is kivettem, nagyon hangosan zúgott elől valami. Lehet a hűtő, vagy aksi, vagy mi?
köszönöm.
Máskor is zúgott de az tök normális hang volt..mármint azt tudom hogy a propeller még egy ideig hűti a motort. Ez nagyon zajos, zörgős volt. Lehet aksi vagy más??
Írtam az autószerelő ismerősömnek..még nem válaszolt.:(
Azért köszi
Ugyan áruld már el, az akkuban mi zúghat??? :)
Esetleg annak van még ronda hangja, amikor a hűtőventilátor beleér valahol a keretbe/házába, vagy hozzáverődik a hűtőhöz.
Forgasd körbe óvatosan a
propellert, és figyeld meg, valahol nem ér-e hozzá, vagy valami nincs-e föllazulva?
DE CSAK HA ÁLL!mert elviszi az ujjad)
Amúgy ha nem kopott le a hűtő környékén van egy kis figyelmeztetés is, hogy még álló motornál se nyúljon oda senki mert elindulhat akkor is.
Értelemszerűen ez akkor van, ha már üzemmeleg motorral állítod le, van rá esély hogy elindul, vagy épp ahogy Nálad is, a kocsi leállítása után is pörög.
Amúgy teljesen normális, ha 10 percen belül leáll, akkor nem kell vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!