Ha valakit nem ér be a biztonsági öv amikor vezet azt igazoltatásnál megbüntethetik ezért?
Figyelt kérdés
Egyik haverom említette, hogy ezért nem büntetik meg én helyeseltem, de vannak kétségeim ezt illetően. Mi van ilyenkor?2015. dec. 2. 18:30
1/3 anonim válasza:
Te vagy az Molnár Krisztián?
Mindegy, szerezni kell papírt az orvostól, hogy egészségügyi okok miatt nem kapcsolható be az öv. /Túlsúly/
2/3 anonim válasza:
Nem éri át az öv? Milyen autó az, mert én amit eddig láttam, ott azért bőven hosszabb volt mindenhol az öv mint egy átlag ember méretei, egy 200 kilos embert is át kell érjen, efelett meg szerintem azért nem igen autóznak.
3/3 anonim válasza:
Olyan autó nincs amibe befér az ember de az öv nem éri körbe. Max nem képes becsatolni magát. Ami nem mentség. A tévhitekkel ellentétben még a terhes nők sem vezethetnek öv nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!