Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Azzal kinek ártok ha nem...

Azzal kinek ártok ha nem kapcsolom be a biztonsági övet?

Figyelt kérdés
Soha nem kapcsolom be a övet a kocsiba, eddig 15- szőr büntettek meg érte. Csak magamnak ártok ezzel, a saját testi épségemet óvom a övvel, de én nem szeretném. Miért nem lehet saját döntésem a öv becsatolása ???
2016. jan. 21. 15:21
1 2 3 4
 11/31 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%
Annak is ártasz, aki megtalálja az agyvelődet, meg annak is, aki lekapirgálja azt.
2016. jan. 21. 17:47
 12/31 A kérdező kommentje:
Rendben, bekötöm azt a övet, bár a büntivel nem értek egyet, és én nem tudnék úgy mozogni mint a videoban látható személyek, ugyanis kövér vagyok, és néha át se ér a öv.... mindig attól függ milyen ruhába vagyok.
2016. jan. 21. 17:49
 13/31 dirtboy ***** válasza:
85%

Azzal is ártasz a másiknak ha egy esetleges véletlen ütközés során súlyosan megsérülsz.

most legyél te az aki bele megy valami oknál fogva egy másik autóba.

ha a másik be lett volna kötve anyagi kár lett volna és kész,így viszont súlyos sérüléseket szenvedett.

szóval nem csak arról van szó hogy saját életed és másnak meg mindegy hogy te az ülésben maradsz e.

azt sem értem ilyenkor hogy abba bele sem gondoltok hogy esetleg család vagy rokon még látni akar?

nekik sem mindegy hogy ott maradsz vagy túléled.

2016. jan. 21. 17:49
 14/31 anonim ***** válasza:

# 12/

Ha ezt most komolyan mondod akkor nem csak kövér vagy, hanem mentálisan sérült is..

2016. jan. 21. 19:21
 15/31 A kérdező kommentje:

#14! Igen Mentálisan is sérült vagyok, kezelésre is járok sajnos a eutanázia nem hajtható végre rajtam, öngyilkos meg nem szeretnék lenni, ha nem haragszol.

Amúgy igazatok van. Elméletileg kötelezővé kéne tenni a bukósitykát is, hány ember vesztette már el a látását azért mert olyan helyen ütötte be a kobakját ami maradandó, vagy került a szemébe idegen tárgy.

2016. jan. 21. 19:27
 16/31 anonim ***** válasza:
2016. jan. 21. 19:42
 17/31 anonim ***** válasza:
Remélem csak viccelsz. Vagy azzal, hogy ennyire kattant vagy, vagy azzal, hogy vezetsz.
2016. jan. 21. 19:42
 18/31 A kérdező kommentje:
Elég sok ideje vezetek.... ha esetleg segítenél abban, hogy ne tegyem, várom privát üzeneted.
2016. jan. 21. 19:50
 19/31 anonim ***** válasza:
Ezen a kérdésen már én is gondolkoztam. De a válasz egyszerű: az állam ragaszkodik ahhoz, hogy életben tartsa állampolgárait. Igazából ez az egész csak egy biztonsági előírás, mint ahogy az is, hogy a munkások sisakot kell viseljenek például. Annyira meg nem vagyunk szabad államban (talán szerencsére), hogy ilyen dolgokat eldönthessünk. Ja és ha tudom hogy 80 felett megyek, akkor én is bekötöm magam, de nem a rendőr miatt, hanem magam miatt. Városban én sem szoktam bekötni, pedig ott kapnak el a legkönnyebben.
2016. jan. 21. 19:56
 20/31 A kérdező kommentje:
"az állam ragaszkodik ahhoz, hogy életben tartsa állampolgárait." szerintem nem, egészségügy romokban, sok mentőben még most sincs defi.... :(
2016. jan. 21. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!