Azzal kinek ártok ha nem kapcsolom be a biztonsági övet?
Azzal is ártasz a másiknak ha egy esetleges véletlen ütközés során súlyosan megsérülsz.
most legyél te az aki bele megy valami oknál fogva egy másik autóba.
ha a másik be lett volna kötve anyagi kár lett volna és kész,így viszont súlyos sérüléseket szenvedett.
szóval nem csak arról van szó hogy saját életed és másnak meg mindegy hogy te az ülésben maradsz e.
azt sem értem ilyenkor hogy abba bele sem gondoltok hogy esetleg család vagy rokon még látni akar?
nekik sem mindegy hogy ott maradsz vagy túléled.
# 12/
Ha ezt most komolyan mondod akkor nem csak kövér vagy, hanem mentálisan sérült is..
#14! Igen Mentálisan is sérült vagyok, kezelésre is járok sajnos a eutanázia nem hajtható végre rajtam, öngyilkos meg nem szeretnék lenni, ha nem haragszol.
Amúgy igazatok van. Elméletileg kötelezővé kéne tenni a bukósitykát is, hány ember vesztette már el a látását azért mert olyan helyen ütötte be a kobakját ami maradandó, vagy került a szemébe idegen tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!