Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen módszert tudtok az...

Milyen módszert tudtok az indokolatlanul lassan totyogó (30-40 km/h) városi autósok felgyorsítására?

Figyelt kérdés
Én azt szoktam csinálni hogy jó közel megyek hozzá, de ez csak néha válik be, kellene valami jobb megoldás. Bunkó meg nem akarok lenni hogy rádudálok (pedig az eleve nagy bunkóság hogyha valaki heccből feltartja a forgalmat). Főleg zöldhullámnál zavaró, ahol egy 10 kereszteződést 2 perc alatt meg lehetne tenni, de 10 percbe telik mert valaki indokolatlanul tapló módon 40-el tötyörészik és feltart 10-20 kocsit is.
2016. jan. 19. 16:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azt is meg kellene tiltani a gyalogosoknak, hogy átmenjenek az úton. Mindenki amelyik oldalra született ott éljen és dolgozzon.
2016. febr. 8. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!