Milyen módszert tudtok az indokolatlanul lassan totyogó (30-40 km/h) városi autósok felgyorsítására?
Én egy tuti bevált módszert tudok: Megelőzöm.
Minden más módszer ön és közveszélyes ,bunkó dolog. Ő ennyivel tud és akar menni, ezernyi oka lehet nem sorolom. Ha a seggében mész nem lesz tőle gyorsabb de valamiért rádfékez összetörted a kocsidat és még a biztosító sem fog fizetni.
Remélem beledurransz egy vonóhorogba miután rátapadtál az előtted közlekedőre.
Indulj el korábban!
Először is bocs, magamra ismertem. De csak azért megyek 40km/h-val mert félek valami gyökér gyalogos elém lép és a jóisten nem állítja meg a mozgó járművemet. Nálam az szokott működni, hogy megelőz és lefékez előttem majd megmondja, hogy mekkora "bu*zi" vagyok meg leköpi a autót és megy tovább, már gyorsabban, vagyis ment egy darabig mert a dugóba ismét találkoztunk, és integettem neki -tényleg- (cinikus vagyok olykor-olykor) majd a város végén megelőztem.
Csináld azt, hogy a felező vonalhoz húzódsz. Akkor észreveszi magát. (észreveszem magam) :) Köszi a türelmet.
aszongya: ...Bunkó meg nem akarok lenni...
..nos ez sikerült... mert most csináltál magadból.
Az emberek (zöme) nem heccből tartja fel a forgalmat. De ha heccből is csinálja,(ami ritka) akkor előzd meg...vagy työtyörögj...nem vagy az embeiség apja, ne akarj senki felett pálcát törni, főleg nem a közúton nevelni..
Az emberek különfélék...ha nem tudnád, mindenki küzd valamivel...ki a vezetéssel, ki a telefonjával, ki a GPS-ével, ki a hibás, egy henger leállása miatt lassú autójával, ráadásul nem találja villogó gombját, sőt, annyira izgul, hogy eszébe sem jut...
Aztán lassan gurul az a síró nő, akit öt perce rúgott ki a pasija, vagy a másik nő, aki az előbb látta a férjét csókolózni egy másik pasival..megasztán az is szarik a közlekedésbe, akivel az elébb közölték, hogy rákos, nincs tovább...a legkisebb gondja, hogy te mögötte vagy.
Remélem az élet neked is felmutat egy-két finomságot, ami után visszaveszel az arcodból..
A másik véglet, amikor látom a tökörben, hogy baromi sebességgel szlalomozik mögöttem egy autó..nem integetek neki hogy ötven, mert biztos sürgős dolga van..
annak sem, aki lassan megy..kikerülöm. tedd te is. esetleg létasíts egy nővel kapcsolatot, és akkor lenyugszol.
Emberek vagyunk, ezzel a tudattal kell élni. Nekem például sportkocsim van, mégsem tolok senkit. Megyek amennyivel lehet. A civilizáció ilyen borzalmakkal jár..nőj fel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!