Milyen módszert tudtok az indokolatlanul lassan totyogó (30-40 km/h) városi autósok felgyorsítására?
Kérdezőnek: menj el közlekedési rendőrnek, aztán büntetheted a sok bunkót.
Jó tudni, hogy vagy nekünk, szerény képességű közlekedőknek.
JAJ ne máárr te is az a nagyarcú audis,mercis,bmws lehetsz aki büszke siet a másodállásába, hogy meg tudja teremteni magának a jólétet és a következő csúcskategóriás autót. Szólj ha érkezel és lehúzódok.
Komolyan, te soha nem f**stál a ovik,sulik közelében, hogy egy gyermek átfut a úton? Gondolom a válasz az lesz, hogy nem a tied a gyerek, de akkor is és sajnálnék azért elütni embereket mert mögöttem egy "profi" siettet.
Vicces mennyien felháborodtak. :) Ezek szerint itt is sok a potenciális tötymörgő.
Engem is kikészítenek. Ha esik a hó/eső, le van fagyva az út, vagy köd van, akkor megértem. De normál látási viszonyok mellett, miért jó 60-70 km/h-val tökörészni főúton?
Az ilyen üljön fel egy buszra. A lassúság megvan, de közben lehet nézelődni, csodálni a tájat, telefonálni, bármit.
Nekem nincs erős autóm. 60 lóerő... Ha jönnek szemből, nem tudok előzni. Bosszantó tud lenni.
Ha céges autóval megyek, azzal már lehet előzni is, de megfigyeltem hogy ha rámászok az előttem "haladóra", akkor az 80%-ban felgyorsít. Gondolom mivel egy böszme furgon, könnyebben észre veszik a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!