Egy kérdés srácok! A kamionosoknak mi baja van a traktorosokkal? De őszintén!
Rád dudáltak ma rendesen? :)
Amúgy elég egyértelmű, nagyok és még az újabbak is lassúak más járművekhez képest.
Szinte az összes gyorsabb közlekedő bosszankodik, amikor le kell lassítani és újra fel kell gyorsítani.
Még ha fekete rendszámos is a traktor, akkor sem igazán megy többet 60-nál - az meg jóval lassabb a normál 80-100 közötti tempónál.
Nem őszintén, hanem tényszerűen..
Harminc tonna van mögöttem, tolom amúgy hetvennel, egyszercsak előttem egy trakesz..mondjuk 30-al tolja..
..szemből jönnek, mint a veszedelem, főleg folyamatosan..index, és gurul..egy hosszú, és nehéz szerelvénynek némi helyigénye is van, tehát baromi nagy luknak kell szemből lenni, hogy előzhessek..
...ez bizony egy reggeli csúcsban elég ritka..ha végre luk van, akkor padlógáz, aztán gyorsítani kellene..nos ez a probléma..nagyon ritka a tiszta, jól belátható, a biztonságos előzésre alkalmas útszakasz..
amúgy negyven-ötven tonnával, hetven-nyolcvan-kilencvennel nem lehet viccelődni..
..a traktoros is a munkáját végzi, nekem csak egy megelőzendő jármű...joga van ottlenni, tehát a feladatra kell koncentrálni.
Nekem nincs bajom a traktorosokkal(akik nagyjából szabályosak) persze van néhány agyrém..
4-es tökéletesen leírta.
Csak megjegyzem ugyanannyi agyrém kamionos van, mint traktoros :)
Arról nem is beszélve, hogy mennyire nem tudják lekezelni a kamionosok, de még inkább a személyautósok a nehezen mozgó, gyakran túlméretes gépek közlekedését.
Egy traktoros (is)
"Arról nem is beszélve, hogy mennyire nem tudják lekezelni a kamionosok, de még inkább a személyautósok a nehezen mozgó, gyakran túlméretes gépek közlekedését."
Elég gyakran találkozom traktorral olyan úton, ahová nem is hajthatna fel! A rendőrök meg az ilyeneket egyáltalán nem nézik.
"Nincs olyan hogy nem hajthatnak fel."
Ülj le fiam egyes!
És szerinted az osztott behajtani tilos tábla mit jelöl, ami lovaskocsit, biciklit és traktort ábrázol?
Én ezekről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!