Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kamionosoknak tényleg...

A kamionosoknak tényleg üvegbe kell hugyálni, mert nincs idő megállni mondjuk egy sürgős fuvarnál?

Figyelt kérdés
2015. dec. 29. 00:13
1 2
 1/14 TappancsMancs ***** válasza:
100%
Nem tudom de 10 percen nem hinném hogy műlik..
2015. dec. 29. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Az se igaz, hogy nincs idő megállni, hiszen vannak kötelező pihenők is.
2015. dec. 29. 00:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan útról nem igen tudok európában ahol egy órán belül legalább ne legyen egy pihenő vagy egy szimpla kút legalább.. egy órát meg mindenki vissza tudja talán tartani.
2015. dec. 29. 00:50
 4/14 anonim ***** válasza:
46%
Az orosz kamionosoknak pedig a vodkásüveg lenne a sebességváltókar? Vicces...
2015. dec. 29. 06:57
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Kamionostól függ, azt csinálnak végülis, amit akarnak. 4,5 óránként úgyis kötelező megállni, ha nem bírja ennyit, hanem 2 óra után már kell neki, akkor lehet nem fog megállni ezért.
2015. dec. 29. 08:59
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Marhaság. Inkább lustaság, ismertem ilyen kollégát, csak azt nem értem, hogy lehet végrehajtani anélkül, hogy az üveg mellé is jusson az anyagból...

Vannak kötelező pihenők, de egyébként sem múlik semmi pár percen. Dolgoztam én is olyan cégnél, ahol nagyon csaltunk és sokat mentünk, de még ott sem volt így, még egy - egy kávé is belefért, akármilyen sürgős volt a dolog. Hát bexarni csak nem fogok.

2015. dec. 29. 11:39
 7/14 SándorÚr ***** válasza:
78%

Az se igaz, hogy kell, meg az se igaz, hogy pár percen nem múlik semmi sem. Mondok 1 példát: Metro áruházakban 11:00-ig lehet bejelentkezni, 10:58-kor még duzzogva beveszik a paírodat, 11:02-kor már vigyorogva elküldenek. Ha nem adod le az árut aznap lehet nem is kerestél semmit sem, mert a legtöbb cégnél teljesítmény bér van.

Hozzá tenném én még sosem pisiltem menetközbe üvegbe

2015. dec. 29. 12:31
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Ha nagyon kell akárhol megállok és elintézem, országúton akárhol félreállhatok, semmi nem tiltja, de voltmár, hogy nagyon kellett és autópálya leállóban álltam félre... Pont azért választottam ezt a melót mert itt nem lát a főnök és ha döntést kell hozni, akkor az én kezemben a felelősség, senkitől nem kell kéreckedni...
2015. dec. 30. 20:23
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Így van,ipari terület is mindenhol van ahol megálhatsz ha el kell intèzned.Autópályákon meg minden órában találsz legalább 1 kamionos parkolót.Ki az aki nem bírja ki hogy visszafogja 1 órát? Az a baj hogy vannak lusta és igénytelen emberek,ezek rendszerint büdösek is mert nem fürdik.Csak ezek pisálnak üvegbe.
2015. dec. 31. 13:08
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

Nincs az a sürgős fuvar, ahol arra ne lenne idő, hogy kulturáltan, normálisan elintézze az ember a dolgát. Ez egy hülyeség. Az említett metrós példa, hogy 11:00-ra oda kell érni, rendben, de ha Pl. a Gyál HOPI-ból 3:10 a menetidő Szombathely, Metro áruházba, akkor nem 7:50-kor indul el az ember, vagy ha igen, akkor meg engem nem fog érdekelni, hogy átveszi-e vagy nem, a kamionos nem csicska, hogy majd azért nem megy el WC-re, mert az áru sürgős. Ha annyira sürgős, leveszi 11:15-kor is, ha meg nem akarja levenni, lelkük rajta, elmentem aludni, majd este 10-kor folytatjuk, telefon kikapcsolva, függöny behúzva, az az idő már az én pihenőidőm.

Ott rontják el sokan, hogy úgy dolgoznak, mint egy csicska. Ide gyere, oda menjél, ekkor gyere vissza, akkor gyere vissza, "oldjuk már meg valahogy" (aki benne van, érti) stb. Nem. Van egy Munka törvénykönyve, van egy 561/2006/EK rendelet, van egy érvényes munkaszerződés, és ezek alapján. Nem úgy, hogy hát de siess meg kockáztasd a saját és mások testi épségét.

Ráadásul ha tegyük fel valaki tényleg így szeretné végezni a dolgát (szerintem csak egy állat vizel ugyanoda, ahol él, a disznó), ezt menet közben kivitelezni rendkívül balesetveszélyes. Ennyit nem ér egy hülye időpont. Fizesse a cég a kötbért, ha ilyen béna volt, hogy kicentizte az indulási időt. Nem rajtam múlt, én ott voltam időben.

Úgyhogy ne hangoztassuk már a legendákat, hogy jaj szegény kamionosoknak flakonba kell vizelni, annyira pörgős az életük, meg minden percük ki van számolva. Csak azzal tudják ezt megcsinálni, aki hagyja. Aki a sarkára áll, bármikor kiáll egy órára vásárolni az Auchanba is, mert vásárolni a kamionosnak is kell, ez is ugyanolyan létszükséglet, mint a WC-használat.

További szép napot kívánok!

2015. dec. 31. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!