Hogyan tudnék felkészülni bal oldali vezetésre?
Nem kell készülni, fel sem tűnik. Mész 2 km-t, már hozzá is szoktál.
A parkolókkal lehet nèha gond, ott ugye jellemzően csak a parkolóhelyek vannak felfestve, a sávok kevésbé.
Nekem az auto szelessegenek balra valo felmerese volt nehez, probalj majd a felezovonalhoz igazodni, otthon kiprobalhatod, hogy anyosulesen ulve probald meg megtippelni milyen messze van a kerek, illetve a tukor az ut szeletol illetve a parkolo autoktol.
A forgalom megszokosahoz erdemes dash cam videokat nezni a youtubeon, angliaibol van sok, igy picit megszokhatod merrol varhato a kanyarodo auto, balra kisiv, stb.
Balkézszabály? Biztos vagy benne? Malajziában nem voltam, de Angliában is jobbkéz szabály van. Igaz, hogy minden kereszteződés látsz csíkozást és/vagy táblát, tehát maximum a mezőn futsz bele ilyen kereszteződésbe.
Egy oktatótól kérdeztem, ő mondta hogy nem fogok jelzés nélküli kereszteződéssel találkozni.
Játszani kell olyan játékokkal, ahol bal oldalt közlekednek. pl Eurotruck2 angliai rész
Ezzel valamelyest meg lehet szokni, hogy hova is kell kanyarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!