Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Tényleg alkalmatlan vagyok a...

Tényleg alkalmatlan vagyok a vezetésre?

Figyelt kérdés

Most buktam meg már negyedjére forgalmiból...Nem a tejelés hiánya miatt,hanem mert képrelen vagyok kézi váltóval konkomittánsan figyelni az útra ,szabályokra.A szüleim automata Vw-jét próbáltam tanyákon,és jól ment.Elveszitettem az oktatás díjat?Át kell szvitcseljek automatásra???

19l

2014. aug. 29. 07:08
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
*elveszítettem
2014. aug. 29. 07:09
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az oktatódat, mit tegyél. Létezik alkalmassági vizsgálat. Az utolsó kérdésed mi a fene akar lenni?
2014. aug. 29. 07:16
 3/26 A kérdező kommentje:
Hogy most el kell kezdjem újból a tanfolyamokat egy automatával?Múlt vizsgán majdnem összeütköztem mert váltottam
2014. aug. 29. 07:23
 4/26 anonim ***** válasza:
46%
Ne erőltesd. Túl szőke vagy a vezetéshez.
2014. aug. 29. 07:26
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Az oktatódnak nem tűnt fel, hogy nem tudod kezelni a váltót? Ha feltűnt neki, miért nem gyakoroltatta? Én inkább oktatót váltanék, kifejezetten ezzel a céllal, pótórákat vennék.
2014. aug. 29. 07:27
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem...Nagyon alaposan tanított.A vizgatársaim mind átmentek (vagy hárman)...Hétfőtől automatán folytatjuj.
2014. aug. 29. 08:03
 7/26 A kérdező kommentje:
Folytatjuk(thx android)
2014. aug. 29. 08:03
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak mellékesen: az USA-ban sok baleset történik amiatt, hogy a kölcsönkocsi kézi váltós és az illető ezt nem tudja vezetni.
2014. aug. 29. 08:13
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
Gyakorolj tovább kézi váltós kocsiban. Olyan nincs, hogy alkalmatlan.
2014. aug. 29. 08:23
 10/26 anonim ***** válasza:
42%
Igen, alkalmatlan vagy. Ha a váltásra se tudsz figyelni akkor a többi dologra hogy tudnál. A közlekedés tele van kisebb, nagyobb dolgokkal amire oda kell figyelni. Arról már ne is beszéljünk ha van több sávos út, villamossal,egyirányú utcával, egy csomó táblával. körforgalommal,gyalog átkelő hellyel, buszsávval, lámpákkal, biciklikkel, és még sorolhatnék több ezer dolgot. Amire nagyon oda kell figyelni. Szerintem ne erőltesd . Sok ember nyugalmát , esetleg az életét is meg mented ezzel ha nem vezetsz. Tessék menni tömeg közlekedéssel.
2014. aug. 29. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!