Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Magyarországon szokás beengedn...

Magyarországon szokás beengedni a buszmegállóban vagy kanyarodósávban előzőket?

Figyelt kérdés

Én igyekszem nem beengedni őket.

De például tegnap buszmegállón keresztül próbált befurakodni egy BMW, éppen hogy befért a kocsi orra az enyém elé, én meg fogtam, amíg állt a sor, és kikerültem,hogy ne tudjon elém jönni.Nem is tudott, ezért rám villogott.

Nem azért, de akkor már vagy 15 perce álltam a dugóban, és én is siettem, időre kellett mennem.

Nem tudom,hogy csak azt hitte e,hogy az egy szabad sáv, de kicsit bosszantó, hogy én várok, ő meg azért mert BMW-vel van bejön elém...hogyne...

Nem balhézni akarok meg keresni a konfliktust, de nekem ez a véleményem.Tessék kivárni a sort, mint mindenki más.

2015. okt. 30. 16:12
1 2 3
 11/22 Koaxk Ábel ***** válasza:
6%

Persze megint a BMW-sek...

"én meg fogtam, amíg állt a sor, és kikerültem,hogy ne tudjon elém jönni"

No comment, oltári tapló vagy te is, mindegy, hogy mit vezetsz, de azért jó érzés, hogy a bunkó BMW-st kiemelted.

Üdvözlettel egy bunkó BMW-s!

2015. okt. 30. 18:33
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ. Ha láthatólag "benézte" az illető, nem ismeri a környéket, indexel, esetleg átnéz, int, bocs, beszorultam, engedj be légyszi: kérlek, semmi akadálya. Kamionos vagyok, egyet tudok érezni vele.

De ha csak simán tirpák és rám húzza záróvonalon, tökön - babon keresztül - mer' neki az jár - én ugyan nem engedem, főleg ha kamionnal vagyok, jöjjön nekem, az sem érdekel, kapja be.

2015. okt. 30. 18:43
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
# 1-es akkora bunkó, hogy az elefántot 1 ütésből agyon lehet ütni vele.
2015. okt. 30. 19:10
 14/22 anonim ***** válasza:
a fordos, suzukis stb.miért csak a bunkók sérttődnek meg erre a jelzőre #11-es.akkor te csak az autós jelzőt fogadod el?úgy mint a b-zi a meleget. ok.
2015. okt. 30. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:
Láttam egyszer egy x5-öst aki vagy 500 méteres sort beelőzött aztán amikor jöttek szemből be akart furakodni egy másik elé. De ez a másik véletlenül egy nagyobb terepjáróval volt és ráhúzta a kormányt :) Szegény x5-öst vezető ezek után jobb belátásra tért, a továbbiakban a járdán ment tovább(külváros) feltételezve hogy a gyalogos nem fogja leszorítani.
2015. okt. 30. 21:00
 16/22 anonim ***** válasza:

MO-n ez már megszokott, én se szoktam bunkózni, pedig ott a seggem alatt a BMW.

Viszont a kérdésre reagálva, mert alapból is arra szerettem volna, csak a kommentek hatására valahogy kijött.

Van sok helyzet mikor beengedek embereket, de általában nem azokat akik tolják pofátlanul oda az autó orrát, inkább azokat akiket látom, hogy be akarnak sorolni, de várnak, hogy lesz elegendő hely hozzá. Olyankor szívesen lassítok, és beengedem őket.

Másik amitől frászt kapok mikor városban 2-ről egy sávosra vált az út, ez ki is van táblázva, és van bőven elhetőség, hogy kényelmesen átsoroljon az autós, de ehelyett előrerongyolnak a megszűnő sávban aztán a végén próbálnak az autó orrának betolásával minél előbb besorolni.... na ilyenkor szoktam szépen tapadni az előttem állóhoz, nehogy esélye legyen, ha már annyira nem volt képes normálisan átjönni.

2015. okt. 30. 22:19
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem kell a BMW-s emberre kihegyezni a hangsúlyt, és a kérdésből is értelmetlen ezt kiragadni.

A legtöbb BMW-s ember egy agyonhasznált bontószökevényt tulajdonol, szerintem egy ilyen szegényes autó tulajdonosát inkább sajnálni kéne, nem telt neki Swiftre, sőt, még annyira lentre helyezte a mércéjét, hogy egy ilyen széthasznált verda prémiumnak, sőt, luxusnak számít nála.

2015. okt. 30. 23:06
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
a vidám parknál jártam hasonlóan.árpád híd felől jövet szerettem volna rámenni az m3-asra dél után.felhajtónál 150m-es sor.a sor elejénél voltam már,mikor egy kisebbséggel megrakott BMW ki öltözve benne mintha cigány bálba mennének, a meletem lévő sávból be akarnak rongyolni elém.több kiserlet is volt,nem engedtem őket,15perce a sorban autóztam 4 melóssal.több kisérletük is lehetett másokkal.a 11-es km-nél utolértek és azzal szórakoztak hogy folyamatosan elém vágtak és fékezgettek 20-30 km/h-ra ez volt mogyoródig utána leléptek.a városbanpirosnál szétvertük volna autóstól együtt őket.nem mindegy hogy hol történik a szitu,te jól csináltad ,ha pofátlan volt.aki vétlen azt viszont beengedem.
2015. okt. 30. 23:38
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

Én is furakszom ahol lehet,mert nem érek rá a sok tötymörgőre várni,aki napozni jön ki a forgalomba, de be is engedem a "bunkóBmw-st" A sáv azért van kiépítve hogy használják.

Röhögni szoktam az ilyen nem beengedős csókákon, ha ő nem enged be majd a mögötte jövő beenged, hú de kiszúrt velem, lett egy sikerélménye amit ide ki is írhat akkora volt neki :D

Aztán mivel ezek görcsösen ragaszkodnak a pozíciójukhoz és vezetni sem tudnak ,két sarokkal arrébb már előttük vagyok.

2015. okt. 31. 10:17
 20/22 Koaxk Ábel ***** válasza:

"a fordos, suzukis stb.miért csak a bunkók sérttődnek meg erre a jelzőre #11-es.akkor te csak az autós jelzőt fogadod el?úgy mint a b-zi a meleget. ok."

Nem csak a bunkók sértődnek meg, azért reagáltam ilyen hevesen, mert egyszerűen unom, hogy ki kell emelni, hogy bizony az illető BMW-s volt.

Ez kb olyan mint a szőke nős sztereotípia, ha egy barna, vagy feketehajú nő hülyeséget csinál, az nem téma, de ha ezt egy szőke nő csinálja, akkor jaaah háát szőke...

Na kb ennyire unalmas egy BMW tulajnak, amikor a bunkóság, szabálytalanság kerül szóba egyenlőség jelet teszünk a BMW márkával.

2015. okt. 31. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!