Megéri gázpisztolyt tartani autóban?
Haver pont ilyen nagyarcú volt. Szokásos gyúrós srác amúgy rendes gyerek, csak ugye benne van a hülyeség hogy ő 160- al nyom fekve ő keménycsávó. Mondta hogy szart se ér az a pitsafüst pisztolyom. Mondom oké,játékból támadjon már meg. Ha sikerül komolyan megütnie veszek neki egy vödörnyi fehérjeport ,ami azért nem olcsó :D
Hát azt kell mondjam 2 lövést adtam le rá miközben nekiszaladt,egy CS, egy OC töltényt, de utána úgy sivított mint a vágott malac,komolyan megsajnáltam, aztán nem győztem neki locsolni slaggal a vizet a szemére fejére...kb 20perc múlva jött rendbe nagyjából. De ezt mindenki kipróbálhatja ,megkér valakit hogy lőjjön rá és aztán eldöntheti mennyire hatásos vagy nem.
Nekem is van gázpisztoly a kesztyűtartóban. Keserű Red Agent Compact (más néven Ekol Aras Compact). 14+1 tárkapacitású, csőre töltve és lövésre készen várakozik ott, 15 paprika tölténnyel megtöltve.
1. Ha bármelyik itteni válaszolót csak 2 lövéssel pofán lőném belőle, 2-szer meggondolná hogy a gázpisztoly mennyire "szar, rossz, gagyi".
2. Gyakoroltam már vele úgy, hogy a lehúzott ablak mellett lőttem ki beőle a kocsiból. Egy kicsi gáz tényleg visszajött és picit bekönnyeztem, de amúgy nem jön vissza a gáz a kocsiba.
És szerintem a fegyvertartók pont hogy nem agresszívek. Pont hogy megnyugvást ad nekem az és magabiztosságot, hogyha valakivel rosszra fordul valami, akkor meg tudom védeni magam. Addig pedig próbálok mindig a legtöbbet tenni azért, hogy ne legyen baj. Pont hogy a pisztolyaim miatt nagyon is konfliktus kerülő vagyok.
Aki meg "fél" a pisztolyoktól irracionális módon, az is legalább egy gázsprayt (paprika vagy CR típusút) tarthatna a kesztyűtartóban.
Kocsi kesztyűtartóban: Keserű Red Agent Compact 14+1 lövéssel
Otthon a mindig elhúzott nyitott ajtajú szekrényben: Zoraki 914A 25+1 lövéssel
Nálam mindig az övemen: Zoraki R1 GG hat darab gumilövedékkel, vagy RG-59 öt darab gázpatronnal
A nadrágom zsebében mindig: Röhm RG9 gázpisztoly 6+1 paprika tölténnyel
Van még vagy fél tucat gázspray szétszórva a lakásban mindenhol és a zsebeimben is van napközben 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!