Megéri gázpisztolyt tartani autóban?
Utolsó, én ezzel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell tanulni védelmi eszközök nélkül kezelni a konfliktusaidat, mert egy gázpisztoly csak hamis biztonságérzetet, sőt, túlzott magabiztosságot ad és emiatt egyébként csip-csup, két bocsival elintézhető ügyekből adódhat nagyon komoly jogi következményekkel járó bűnügy.
Nekem továbbra is az a véleményem, hogy okos ember nem bízza a biztonságát önvédelmi eszközökre, hanem eleve elkerüli a konfliktushelyzetek eszkalálódását és ezzel védi meg magát - nem pedig egy veszélyeket, technikai és jogi kockázatokat rejtő műszaki eszközzel.
Nekem meg az a véleményem ,hogy ha békét akarsz készülj a háborúra.
Nem lehet megoldani dumával egy olyan helyzetet ahol a másik komplett idióta és csakis erőből ért. Rengeteg ilyen ember van!
Másrészt ha például nekem ütközik és nekem van elsőbbségem ,erre még meg is akarna verni,bocsásson meg az ég de én nem fogok térden állva elnézéséért esedezni,hanem elintézem ,hogy nem köszöni meg.
10 éve nem megyek sehova gázpisztoly nélkül és eddig nullaszor kellett használnom. Csak egy idióta lövöldöz össze-vissza csak azért, mert megteheti. Lásd még: felnőtt ember, felelős fegyvertartás.
A kézből kicsavarás meg élessel visszalövés meg egy vicc. Aki ilyen okos, az csavarja már ki a kezemből, legyen szíves. Egy duplázás és kilépés után, amikor nem lát de folyik a taknya, akkor nem lesz egyszerű. Ha meg van nála éles és használni is kész, akkor úgyis minden mindegy, de ha nem vette még elő akkor már nem is fogja, ha meg már elővette, akkor én nem veszem elő a gázpisztolyt...
Ha nálad van, akkor tudod nem használni. Ha nincs nálad, akkor nem tudod használni.
A mindenféle illegális cuccért meg pénzbírság jár míg egy gázpisztoly tartása teljesen legális, viselése meg engedéllyel legális.
A lengőkar is legális, lehet a szerelőmhöz megyek és azért van nálam.
De ennyi erővel egy üveg bor is veszélyesebb a kezemben mint egy pisztoly (haha), mert azzal is úgy fejencsapok bárkit, hogy szörnyethal.
Azért kérlek titeket, ne játszunk már pisztollyal. Lehet hogy ha majd engem ijesztgettek pisztollyal, akkor észreveszem hogy gázpisztoly, de a környéken játszó gyerekek, sétáló öregemberek, asszonyok, meg bárki más úgy megijed már maga a pisztoly látványától, hogy egy évig ki nem mozdulnak a házból. Már erkölcsi megfontolásokból sem fogok pisztolyt hordani magamnál. A lengőkar meg itt van alattam, a tűzoltó palack meg a csomagtartómban!
Kérdező! Én is tartok egyet a kocsiban. Legelső riasztó, utána sárga és piros töltények váltva. Egyszer kellett csak használnom. Éjszaka volt és a senki földjén rámtört a vízelhetnék. Dolgom végeztével visszaültem a kocsiba és a semmiből két nagyon barátságos forma tűnt elő és a pénzt, mobilomat követelték. Stukker elő, 2 hülye meg még ma is szalad. Borzalmasan remegtem utána alig bírtam a kővetkező faluig elvezetni olyan sokkos voltam.
Én azt mondom nem hátrány ha van ilyened a kocsiban, de nem szabad a legegyszerűbb konfliktus esetén rögtön a pisztolyhoz kapni. Amit meg lehet oldani szép szóval azt ne lövöldözéssel rendezzük.
"Legelső riasztó, utána..."
Na, ÍGY tényleg van esély arra, hogy elvegyék tőled a fegyvert. Főleg, mert gondolom, öntöltőről van szó. Ott nem biztos, hogy van második lövésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!