Megéri gázpisztolyt tartani autóban?
17-es, engem nem érdekel, hogy ki merre szalad, ha meglát egy pisztolyt. Sokkal fontosabb, hogy van a kezemben egy olyan eszköz, ami hatásos, és bátran használhatom. Nem kell majd a bíróságon az ügyvédemnek csűrni-csavarni a dolgokat, hogy megússzam az emberölésért járó büntetést, mert ijedtemben akkorát suhintottam a lengőkarral, hogy beszakadt a másik feje.
Ráadásul ha mondjuk vétlenre eresztek gázfelhőt (csak tüzet akar kérni, én meg azt hiszem meg akar ütni a sötét utcában), akkor fél óráig egybefolyik taknya-nyála, aztán sértetlenül elsétál.
Míg ha az említett lengőkarral suhintok oda, akkor megyek a börtönbe, évekre, és egész életemben elkísér, hogy bakker megöltem egy rendes embert.
kovpet!
Sosem tennék gáztöltényt elsőnek. Lehet az lenne logikus, de nekem így felel meg. Egyébként revolver, Röhm rg89s.
#22: De miért nem? Ennek a felállásnak mi előnye lehet? Mert a hátrányát gondolom nem kell magyarázni.
Nekem nem fáj persze, mindenki azt csinál, amit akar, amíg nem illegális, csak szeretném érteni :)
"Te normális vagy? Gyilkosságra készülsz a kilós vasaddal (mert azzal is úgy fejencsapok bárkit, hogy szörnyethal) és erkölcsről papolsz annak, aki egy dedikáltan nem-halálos eszközzel akarja MEGVÉDENI magát?"
Maradjunk annyiban, hogy 800 ezer km alatt egyszer sem kerültem olyan helyzetbe, hogy bármihez is kelljen nyúljak. Voltak konfliktusaim, csak én éppen nem félek az emberektől, és normális emberi módon megbeszéltük a dolgokat, nem kellett pisztolyt elővegyek, hogy bizonyitsam: "nekem pisztolyom van, meg vasdarabom, és mindenki elmegy a k***a anyjába, még ha nincs is igazam, mert nekem pisztolyom van". Ha az ilyen pisztolyosokkal találkoznék, akkor venném elő szépen a lengőkaromat, és lássalak hogy milyen kemények vagytok a pisztolyotokkal...
Szerintem ezt hagyjuk, a 24-es soha nem fogja elismerni, hogy nem neki van igaza. Akármelyik felvetésére válaszoltunk érdemben, direkt azt akarja kihozni, hogy nem mondunk jót.
24-es, ahogy írták már: önvédelem. Nem pedig vélt vagy valós sérelmünk miatti megtorlásról beszélünk. Sem kovpet, sem én nem rántunk gázpisztolyt, ha valaki nem adja meg a jobbkezet, hiába próbálod ezt belemagyarázni a válaszainkba.
"Sem kovpet, sem én nem rántunk gázpisztolyt, ha valaki nem adja meg a jobbkezet, hiába próbálod ezt belemagyarázni a válaszainkba."
Én sem tennék ilyet. Talán féltékeny, mert neki nincs pisztolya. :-/
Na itt vagyok.
Miért lennék féltékeny? Nekem nem kell pisztoly. Önvédelem, igen, megvan. Nem csak fejbe tudok ütni a vasdarabbal, hanel lábra, kézre, bárhova is. Mig a pisztollyal ti csak bohóckodtok, ha emberetekre találtok, az szembe röhög titeket a gázpisztollyal, és odamegy szépen, és jól elver titeket. Úgyhogy ha ilyen szituba kerültök, jobb lesz, ha leléptek. Szeretném a témát lezárni, örülök, hogy megosztottuk egymás véleményeit.
# 28: Szerintem te nem tudod, hogy mi a hatásmehanizmusa egy gázpisztolynak. Ömlő takonnyal nem nagyon fog röhögni senki és vakon nem tud támadni sem.
Más részről: a kar vagy láb eltörése is súlyos sérülés. Gázpisztollyal ilyet nem nagyon lehet okozni.
Végül: mindenki számára az a legjobb, ha le lehet lépni és nincs balhé. Az önvédelem akkor jön szóba, ha nem tudsz lelépni.
"Mig a pisztollyal ti csak bohóckodtok, ha emberetekre találtok, az szembe röhög titeket a gázpisztollyal, és odamegy szépen, és jól elver titeket."
Azt azért megnézném, hogy 2-3 arcra lövés után is olyan lelkesen akarna-e támadni. Mi már kipróbáltuk milyen érzés haverral és hidd el nagyon nem jó. Taknyod nyálad egybefolyik, a szemed megdagad közben levegőért kapkodsz de ég az egész arcod, vízzel próbálod megmosni, de a hideg víz olyan neki mintha felégetné, marad a száraz törülközőbe borulás és az imádkozás, hogy minél előbb múljon el a hatás. Próbáld ki egyszer és megváltozik a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!