Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyi büntire számíthatok,...

Mennyi büntire számíthatok, ha a rendőr meglátja, hogy vezetés közben kidobom az ablakon az energiaital dobozt?

Figyelt kérdés
Vagy egyéb szemetet.
2015. aug. 10. 00:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem olyan 10-20 ezer, de lehet több, mert elvileg 50ezerrel is büntethetnek szemetelésért. Egyebkent meg miert dobod ki? nem fer el a kocsidban, vagy mi? Ha mindenki hozzad hasonló gondolkodású p*raszt lenne, akkor szemétdomb lenne mindenhol.
2015. aug. 10. 01:35
 2/11 anonim ***** válasza:

a kérdés az volt, mennyi büntire számíthatsz?

ez helyszín, és rendőrfüggő...ha például kérdez valamit, te meg flegmán válaszolsz, az az alaptól huszassal több..ha feszítesz, akkor feljelent, oszt nézhetsz mint a lőtt medve...tehát megúszható tízből is és ötvenből is...

elég drága ital...

2015. aug. 10. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Idehaza semmilyen büntetést nem kapsz érte,hacsak nem a rendőr fejéhez vágod.

Az hogy elvileg van büntetési tétele,az nem azt jelenti hogy büntetnek is érte.

2015. aug. 10. 09:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
5000-50.000 helyszíni bírság ha jó arc, de amúgy simán elmegy egy közlekedés biztonsága elleni bűncselekménynek, akárhogy is fognak a többiek lehurrogni, vagy te leminuszozni. Nem vagyok laikus.
2015. aug. 10. 09:33
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Ha a teli doboz elfért a kocsiban, az üres miért nem?
2015. aug. 10. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Ami addig elfért a kocsiban, az miért nem fér el addig, amíg hazaérsz? Teljesen felesleges összebäszni a környezetet, mert pontosan ugyanannyi energia egy szemetesbe dobni, mint kihajítani az ablakon. Tényleg nem értem...
2015. aug. 10. 20:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Elméleti emberek...valaha látott már valaki rendőrt ezért megállítani bárkit is? Hiába a papíron lévő tétel ha magasról tesznek rá
2015. aug. 10. 23:32
 8/11 A kérdező kommentje:

Egyeseknek jelentős problémájuk van a kérdés fogalmával.

Soha nem szoktam szemetelni, csak kérdeztem, hogy mennyi erre a bünti, HA szemetelnék.

Köszi a válaszokat!

2015. aug. 10. 23:51
 9/11 anonim ***** válasza:

ahoz képest elég konkrét példát írtál energioitalos dobozzal.

nekem egyszer a szélvédőmön kötött ki egy kocsiból kisobott fél literes flakon, miután pattant vagy kettőt az úton. k u r v a jó volt!

gondolj arra, hogy mekkora kárt vagy balesetet okozhat egy ilyen dolog.

2015. aug. 28. 13:57
 10/11 A kérdező kommentje:

08-28 13:57

Szaladj a biztosítódhoz és már nem fogsz sírni.

2015. aug. 31. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!