1/10 vfrtom válasza:
Nem, nem lehet. Annyira megnö a légellenállás, hogy meg áll a motor. Komolyra véve, lehet de csak robogó sisakban , rövidgatyában meg csattogós papucsban és kizárólag 150 km/h fölött.
2/10 anonim válasza:
Lehet persze.Más kérdés,hogy nem tanácsos.
3/10 anonim válasza:
Elvileg nem, bár kötelezően csak a bukósisak van előírva, de vizsgára se lehet menni pl. papucsban, mert nem engednek vizsgázni. Ha már van jogsid, akkor meg azt csinálsz amit akarsz, csak viseld a következményit (ha vannak). Én nem villantanék akkor se ha olyan felső testem lenne, mint egy chippendalenek, mert mi van ha nekem repül egy darázs?.. Mi van ha elesek?.. stb.
4/10 anonim válasza:
egy két cserebogár, szarvasbogár aztán fel öltözöl ön állóan!
5/10 anonim válasza:
Lehet persze.
Bár abban a pillanatban megbánod amikor elcsúszol és a hátaddal végigszántod az aszfaltot. Sok nem marad a hátadból az biztos.
Hidd el nem éri meg.
6/10 anonim válasza:
Nem kell leesni, de 50-nél annyi bogár, meg mittoménmi rád fog kenődni, hogy véres leszel mire leszállsz.
7/10 A kérdező kommentje:
a motorozás nálam annyinál kimerül, hogy a faluban elmegyek ide oda. csak egyik haverral veszekedtünk ezen, aztán érdekelt, hogy melyikünknek van igaza.
2015. júl. 22. 15:34
9/10 Alex Fly válasza:
Lehet. Nagymellű hölgyek esetén ajánlott.
10/10 anonim válasza:
Semmi nem tiltja. Én nyaranta így napozom. Mert amúgy ki nem állhatom az égető napsütést de úgy hogy a menetszél hűt ,úgy jó. Kisrobogóm van max 65 körül megy. Néha tényleg elkapok egy bogarat de egy paintball puska lövés erösebb, szóval ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!