Autósként figyelsz a motorosra vezetés közben?
Mivel kötelező, gondolom elég sokan figyelnek rájuk. Furcsa kérdés. Hogyne figyelnék, az életéről beszélünk.
Nyílván legtöbben mindent megtesznek, hogy könnyebben észrevegyem őket.
A rakparton a dugóban állva rendszeresen a padkához húzódok, hogy kitudjanak kerülni ha szemből folyamatosan jönnek.
A tükröt rendszeresen használom, így szinte mindig észreveszem őket (is).
Kérdésre válaszolva: igen.
"Hogyne figyelnék, nekik is elsőbbséget kell adni, meg minden. Főleg hogy én is motorozok."
Ez úgy hangzik mintha a motorosnak mindig elsőbbsége lenne ( szerintem nem így akartad írni, de így érthető). Tudomásom szerint a motorra is hasonló kresz szabályok vonatkoznak az elsőbbség szabályoknál, mint az autókra.
"nem egyszer megesett már velem is hogy ki akartam kerülni az előttem lévő autóst aki viszont direkt arra húzta a kormányt amerre én próbáltam előzni, ezért kénytelen voltam követni hosszú méterekig."
Nem köteles elengedni. Ez van. Kénytelen voltál követni hosszú métereken át? Oh my god! Hát ez aztán iszonyú.
Srácok, olvasva a kommenteket néhányotok szálljon már magába légyszives. Mielőtt jönnek a háborgások közlöm, hogy literes, majd 200LE-s sportgépet vezetek és igen találkoztam rosszindulató autóssal, meg magát szabályon magát kívülállónak gondoló motorossal is. Ez utóbbival többször is és - sajnos - halálnak is voltam tanúja.
"Ez úgy hangzik mintha a motorosnak mindig elsőbbsége lenne ( szerintem nem így akartad írni, de így érthető). Tudomásom szerint a motorra is hasonló kresz szabályok vonatkoznak az elsőbbség szabályoknál, mint az autókra. "
Félreértelmezted a mondatomat, arra gondolta, hogy ugyanúgy figyelek a motorosokra is mint az autósokra is, vagyis ha kell elsőbbséget adok, nem szoritom le, stb. Ugyanis sokan még elsőbbséget sem adnak nekik, mert vagy nem látják őket, vagy látják, de ba*nak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!