A temérdek kresz szabálynak van értelme? Mert szerintem nincs, és az embereket látva is egészen más minden.
Figyelt kérdés
A sofőrök 80%-a saját magához nézi a közlekedést, és a "szabályokat" csak ajánlottnak tekinti.
A sebességhatároknak pl nem nagyon van jelentősége, 60-as szakaszon is mennek 80 felett.
Én sem tudom betartani az 50-es értéket egy nagy motorral
2015. júl. 25. 23:37
21/25 anonim válasza:
Na ja, megnézném távolabbról kanyar közben azt a megpakolt kamiont, amelyik 30-as táblánál 90-el kanyarodik! (hehe)
22/25 Alex Fly válasza:
Na akkor tisztázzuk: van egy járműved, amit szeretnél használni a közúton. A közút használatának vannak feltételei, például az említett KRESZ betartása. Ha valakimek ez problémás, azt senki nem kényszeríti a közutak használatára.
23/25 anonim válasza:
Sebességhatárok nagyon sok esetben azért vannak (nem mindenhol és mindenkor) mert az úton nem biztonságos többel menni.
Váci út egyes szakaszain lehet menni 100 km/h máshol. örülsz ha 60-nál nem borul fel az autód, ott kint is 60-s tábla is.
Engem jobban idegesít, mikor egyirányúba szembe jön, aztán neki áll feljebb.
24/25 anonim válasza:
Írjátok még elméleteket, mert jó röhögni rajta. Állatorvosi ló számos példája van itt.
25/25 Alex Fly válasza:
Írok, habár nem elmélet: ha 30 km/h sebességgel ütsz el egy gyalogost, a túlélésre 90% az esélye. 45 km/h esetén ez 50%-ra csökken. Ilyen biztonságosan lehet túllépni a megengedett sebességhatárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!