Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A temérdek kresz szabálynak...

A temérdek kresz szabálynak van értelme? Mert szerintem nincs, és az embereket látva is egészen más minden.

Figyelt kérdés

A sofőrök 80%-a saját magához nézi a közlekedést, és a "szabályokat" csak ajánlottnak tekinti.

A sebességhatároknak pl nem nagyon van jelentősége, 60-as szakaszon is mennek 80 felett.

Én sem tudom betartani az 50-es értéket egy nagy motorral

2015. júl. 25. 23:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
41%
Na ja, megnézném távolabbról kanyar közben azt a megpakolt kamiont, amelyik 30-as táblánál 90-el kanyarodik! (hehe)
2015. júl. 27. 07:02
 22/25 Alex Fly ***** válasza:
79%
Na akkor tisztázzuk: van egy járműved, amit szeretnél használni a közúton. A közút használatának vannak feltételei, például az említett KRESZ betartása. Ha valakimek ez problémás, azt senki nem kényszeríti a közutak használatára.
2015. júl. 27. 08:58
 23/25 anonim ***** válasza:

Sebességhatárok nagyon sok esetben azért vannak (nem mindenhol és mindenkor) mert az úton nem biztonságos többel menni.

Váci út egyes szakaszain lehet menni 100 km/h máshol. örülsz ha 60-nál nem borul fel az autód, ott kint is 60-s tábla is.

Engem jobban idegesít, mikor egyirányúba szembe jön, aztán neki áll feljebb.

2015. júl. 27. 13:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Írjátok még elméleteket, mert jó röhögni rajta. Állatorvosi ló számos példája van itt.
2015. júl. 28. 19:37
 25/25 Alex Fly ***** válasza:
Írok, habár nem elmélet: ha 30 km/h sebességgel ütsz el egy gyalogost, a túlélésre 90% az esélye. 45 km/h esetén ez 50%-ra csökken. Ilyen biztonságosan lehet túllépni a megengedett sebességhatárt...
2015. júl. 28. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!