Mi értelme van az 5 méteres szabálynak, ha én 15 méterről érzem, hogy cigiznek? Vagy olyan távolságból már nem káros szívni?
Az én szaglásom átlag feletti, vagy mindenki érzi ezt? Ehy 4 sávos út túl oldaláról érzem, hogy cigiznek a másik oldalt.
Természetesen szélcsendben!
Normális?
Én is egyből megérzem ha valaki épp ilyen szart szív körülöttem aztán amint meglátom hol, elhúzom a csíkot a másik irányba.
Utálom. Főleg amikor megyek valahova és a járdán sétálnak előttem és cigiznek hát akkor legszívesebben fellökném őket, de amikor megelőz egy rohadt tetű aki szinte bűzcsíkot húz maga után, nem tudok mit tenni, lelassítok és befogom az orrom hogy ne érezzem és az anyák napjára gondolok. (Bevallom finnyás vagyok a szagokra)
De akármennyire is hányingerem van ezektől, inkább a füstöt szagolgassam mint a nem-rendszeresen-tisztálkodó-embereket...
Egyébként hiába fogjátok a forgalomra, mert az új autók már elég fejlettek ahhoz, hogy elfogadhatóan szűrjék a gázokat, amúgy meg a már 10 éves autók sem füstölnek mint a cigi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!