Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi értelme a vizipipának? Káros?

Mi értelme a vizipipának? Káros?

Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 12:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tudom: A vizipipa megszűri a füstöt, valamint lehűti. A lehűtött füst hatása tovább tart (mikor édesapám vizipipát használt dohányzáshoz, feleannyi cigije sem fogyott). A megszűrést meg gondolom nem kell magyarázni. Ezen kívül ha olyan a vizipipa, hogy nem cigit kell belerakni hanem csak dohányt, nem szívod el a papírt, így megintcsak megkímélted magad egy csomó káros anyagtól.
2008. aug. 31. 12:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mellesleg a füst sűrű és a dohánytól függően ízesített (pl. van banán eper mentol stb.)
2008. aug. 31. 13:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

a férjem vizipipát szív - így szokott le a cigiről

ez kevésbé káros, megszűri a víz a káros anyagok nagy részét - és nagyon-nagyon jó illatú a füst, én pl a cigifüstöt nem tudom elviselni, de ezt szeretem

2008. aug. 31. 14:26
 4/16 anonim válasza:
91%
igen, és kb tizedannyi nikotin van benne, de kellemesen el lehet tőle szédülni.
2008. aug. 31. 15:19
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

ha vizipipazol arra ugyelj, hogy jol es gyakran szelloztesd a helyiseget, kulonben megfajdulhat tole (a tomor fusttol) a fejed.

amugy tenyleg sokkal jobb, mint a dohanyzas. en nagyon el tudok tole lazulni.

2008. szept. 1. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
Én dohányzás kortársoktató vagyok, és állíthatom neked: nem egészségesebb annyival! Ugyanis a vízben csak a szennyeződések áznak ki, ugyanúgy drog, és függőséget és rákot okoz.
2008. szept. 5. 16:03
 7/16 anonim válasza:
65%
úristen, én ezt a "kortársoktatót" visszaküldeném az iskolába, mert valamit nagyon benézett. DROG? Biztos, hogy nem. A vizipipába dohányt szokás rakni, ne nézd már az átlagembert drogosnak, csak az lesz drogfüggő, aki azt is tesz a kerámiába. Függőséget okoz????:DDDDD Ez a legröhejesebb kijelentésed. Igen függőséget okoz, olyan mint amikor ízlik egy kaja és később megkívánod. Nem azért fogsz újra pipázni, mert függő lettél, erre nem tudsz 8percenként rágyújtani mint a cigire, hanem azért mert finom, megnyugtat és haverokkal is kellemes összeülni egy pipázásra. Hmm, mellékhatásai? No nézzük, mellékhatások: ha nem bírod, vagy még csak pár alkalommal pipáztál, akkor értelemszerűen szédülni fogsz. én is szoktam vizipipázni, nagyon finom és nemrég vettem új pipát (2ágút) mert itthon ritkán pipázok egyedül, viszont barátokkal összeülünk 1-2 hetente és beszélgetünk, grillezünk stb...
2008. szept. 7. 11:19
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó válaszadó: először nézd meg pontosan, hogy mit jelent az a szó, hogy DROG, aztán állítsd azt, hogy a dohány nem az! És igenis az, fokozottan függőséget okoz, és attól, hogy "csak" vízipipázol attól még elkaphatsz egy jó kis tüdőrákot vagy gégerákot...ugyanis a DOHÁNY és a NIKOTIN ugyanúgy bejut a szervezetedbe, sőt a többi anyag is, amit a dohánylevél a kémiai tisztítás során kap. Szóval csak akkor buzdíts valakit ennek használatára, ha tudatában vagy a káros hatásaival. Jó, hogy nem azt írod, hogy kifejezetten egészséges....ilyen tudatlan embert már bocsi -.-"
2008. szept. 7. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A nikotin rákmegelőző hatású, csak megjegyzem... A többi hozományos anyag a füstben, na az okoz rákot. A csokoládé, szalámi, adrenalin, nikotin, alkohol mind függőséget okoznak. Drog az ami befolyásolja az idegrendszert. A dohányzás a drogozás egy elfogadottabb fajtája. A vizipipa kevéssé káros, mert kevesebbet szívsz és megszűri a víz a füstöt, kicsit jobban mint a füstszűrő a cigiben.
2008. szept. 8. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
emberek!!! ilyenkor "halljátok" magatokat amikor ilyeneket irogattok hogy mennyire káros és "100szor károsabb"-akkal dobálóztok???!! én voltam egyiptomban is és állíthatom, az arabok egy-egy este 5-6 tömést elszívnak és ők aztán nem arról híresek hogy korán halnak.. szóval szerintem egyáltalán nem káros, persze nem kell az arabok példáját követni, de 2-3 naponta egy tömés belefér.
2008. szept. 28. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!