Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi értelme a vizipipának? Káros?

Mi értelme a vizipipának? Káros?

Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 12:29
1 2
 11/16 anonim válasza:
22%
dik zsüleim nem engedik meg!!4
2008. okt. 23. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

5 éve van vizipipám rendszeressen vizipipázok is.

Sajnos dohányzok is.

ha jól tudom az araboktól ered és nálluk ez szokás ott például a nők nem vizipipázhatnak.

Károsnak káros mert ugyan ugy van benne dohány

Amúgy a dohányon kivül aszaltgyümölcs és olaj meg méz található.

2009. márc. 18. 10:15
 13/16 anonim válasza:
100%

Mirreeee jjjjóóó?

Ezekszerint még sose vizipipáztál.

Próbáld ki és megtudod.

Jo lazulást!!

2009. júl. 30. 20:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Károsnak káros ,de most őszintén mi nem az??Az ia káros ha lesétálsz a Blahától a Nyugatiig..

Azaz értelme a pipának ,hogy egy fáradt borzalmas nap után megtömöd és elszívod punnyadva közben tudsz relaxálni és elszédít ,ezenkívül poén a füst:p

2009. okt. 24. 00:02
 15/16 Akkrann válasza:

Szerintem a "dohányzás kortársoktató" maradjon csendben :D Nem lesz az ember függő a vízipipától, 1-2 évig naponta vízipipáztam, kipóbálgattam az ízeket, kisebb trükköket, díazítéseket, aztán 3-4 hónapig nem. Csak úgy, mert nem volt már izgalmas. Később, társaság miatt megint elkezdtem... nem azért mert függő lettem hanem mert jó volt mással együtt szívni.

Nem fura, hogy a nagyokos "orvosok" meg "oktatók" mindig a vízipipát húzzák le a cigivel szemben? Aki meg tapasztalatból beszél, kipróbálta mind a kettőt, mindig a cigit tartja károsabbnak. Na vajon kinek van igaza?

2010. okt. 12. 10:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy hosszú-fárasztó nap után hazamész tömsz egy pipát, hátradőlve számítógépezel vagy akár fekve tévézel vagy fordítva, vagy nem. A lényeg az hogy kellemes lazító zsibbadt érzést kelt és ha sok a dohány ízéből a választék akkor jó közérzetet.

A káros részt szerintem olvasd el egy másik kérdésen úgyis vagy egy csomó. Amúgy annyira káros mint a levegőben a szennyeződés.

2011. júl. 23. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!