Mi értelme a vizipipának? Káros?

5 éve van vizipipám rendszeressen vizipipázok is.
Sajnos dohányzok is.
ha jól tudom az araboktól ered és nálluk ez szokás ott például a nők nem vizipipázhatnak.
Károsnak káros mert ugyan ugy van benne dohány
Amúgy a dohányon kivül aszaltgyümölcs és olaj meg méz található.
Mirreeee jjjjóóó?
Ezekszerint még sose vizipipáztál.
Próbáld ki és megtudod.
Jo lazulást!!

Károsnak káros ,de most őszintén mi nem az??Az ia káros ha lesétálsz a Blahától a Nyugatiig..
Azaz értelme a pipának ,hogy egy fáradt borzalmas nap után megtömöd és elszívod punnyadva közben tudsz relaxálni és elszédít ,ezenkívül poén a füst:p
Szerintem a "dohányzás kortársoktató" maradjon csendben :D Nem lesz az ember függő a vízipipától, 1-2 évig naponta vízipipáztam, kipóbálgattam az ízeket, kisebb trükköket, díazítéseket, aztán 3-4 hónapig nem. Csak úgy, mert nem volt már izgalmas. Később, társaság miatt megint elkezdtem... nem azért mert függő lettem hanem mert jó volt mással együtt szívni.
Nem fura, hogy a nagyokos "orvosok" meg "oktatók" mindig a vízipipát húzzák le a cigivel szemben? Aki meg tapasztalatból beszél, kipróbálta mind a kettőt, mindig a cigit tartja károsabbnak. Na vajon kinek van igaza?

Egy hosszú-fárasztó nap után hazamész tömsz egy pipát, hátradőlve számítógépezel vagy akár fekve tévézel vagy fordítva, vagy nem. A lényeg az hogy kellemes lazító zsibbadt érzést kelt és ha sok a dohány ízéből a választék akkor jó közérzetet.
A káros részt szerintem olvasd el egy másik kérdésen úgyis vagy egy csomó. Amúgy annyira káros mint a levegőben a szennyeződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!