Miért jár sárga lap azért ha valaki leveszi a mezét? És ennek a szabálynak van valami értelme?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 14:59
2/6 anonim válasza:
Van értelme. A szponzorok miatt osztanak sárga lapot, mivel ilyenkor a játékos meghiúsítja a kifizetett reklámot.
Alsóbb osztályokban ahol nincs közvetítés, elvileg nem kellene kiosztani, de ugye a szabályok azok egységesen vonatkoznak mindenkire.
3/6 anonim válasza:
Na egy bíró is szóljon már ne találgassák. Azért mert a pályán mérkőzés közben a játékos a felszereléséből ami elő van írva amivel a játékvezető pályára engedte nem vehet le semmit, pláne nem a számozott mezt.
5/6 A kérdező kommentje:
Aha, csak nem tudom hogy mi értelme van, főleg hogy nem rég vezették be.
1. Miért nem veheti le gólörömében? Kinek árt vele?
2. Az a fél perc olyan fontos a szponzornak?
Szerintem David Beckham felsőteste (már akinek :D) nagyobb reklám...
2010. aug. 1. 16:43
6/6 anonim válasza:
Szerintem is a szponzorok, valamint a megkülönböztető mez szám miatt. De lehet azis, hogy a mez alatti pólón nem lehet szöveg, és sok embernek van, olyan ami az ellenfele ideit piszkálja. Asszem az olasz kupa döntőn volt Materazzi alsó pólóján is valami, de nem emlékszem biztosra h ott, annyi meccset láttam már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!