David Villa (Spanyolország;Barcelona) kapott már valaha sárga vagy piros lapot? Ha igen esetleg videót is tudtok róla?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 13:20
1/11 anonim válasza:
Sárgát már többször is kapott, de azt szerintem már az összes játékos. :)
2/11 anonim válasza:
nem tudom, de ezen a vb-n pirosat érdemelt volna, mikor lepofozott egy játékost. Bár azt a meccset nem látttam, de valamelyik kommentátor mondta egyik közvetítés alatt, nem hinném, hogy kamuzott volna...2010 vb, szép bírói teljesítmények!
Amit én láttam az az volt, mikor torrest is ki kellett volna állítani szándékos rúgásért, de nem tudom már melyik meccsen.
3/11 anonim válasza:
Igen kapott már mindekettőt, de a góljairól több videó van.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt esetleg nem tudjátok, hogy melyik meccsen? Vagy hogy ezeket hol tudom megnézni?
2010. júl. 12. 13:44
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
nem nem volt szép, de tudod figyelembe kell venni a szándékosságot is. Keresd vissza, labda nem volt játékban, és torres úgy rúgott bele ellenfeléb szándékosan, pofozásról mondani sem kell semmit. Egyébként meg igen, ez is durvaság volt, de a kérdés villara és a spanyolokra irányult, de ha akarod én is belinkelem neked az összes olyan esetet, ami lapot érdemelt vna. Csak tedd fel kérdésben, mert én a kérdésre válaszoltam, kedves elöttem szóló.
7/11 anonim válasza:
na arra kiváncsi vagyok h Torres mikor érdemelt volna pirosat légy oly kedves kuldd el... amúgy a hollandok legalább 4 pirosat érdemeltek volna a dontoben és csak 1-et kaptak úgyh errol ennyit
8/11 anonim válasza:
már írtam, hogy miért érdemelet pirosat, hiheteteln hogy a spanyolosok elfeljtették azt a szitut, de az érdekes,hogy csak ők...amúgy meg azért is lapot érdemelet volna, hogy feldobta magát a 16-os előterében, miközben hozzá sem értek, erre kiállítják a semmit sem szabálytalankodó játékost. szeretett volna tökéletes helyről szabadrúgást, de közben iniesta szerzett szabályos keretek között gólt, közben szegény torreske azt se tudta milyét fogja, mert neki annyira fáj.....
9/11 anonim válasza:
A hondurasi meccsen ütött meg egy játékost, akkor ki lehetett volna állitani. De a Barcelonába még 1 kanyi meccset se játszott, szóval ott nincs 1 lapja se
10/11 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a Barcelonában még nem nagyon játszott, de egyszer egy Valencia-Deportivo meccsen kiállították a második sárgája után. Csak azt nem tudom, hogy melyik meccs volt ez, vagy hogy ezt hol tudnám megnézni, mert éredekele ez a meccs.
2010. júl. 23. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!