Jogsi nélkül mentem kismotorral, és behivtak a rendörségre, elvileg majd küldenek erről papírt. Mi lesz, ha nem jelenek meg?
ebben a dögmelegben kb. három hét az értesítés..kérdés, melyik kapitánysághoz tartozol..a szabadságolások miatt csúszhat.
Ha nem jelensz meg, az sem baj..amúgyis értesítik a szüleid, majd azokat is behívják..
de a legjobb az a buli, ha a megjelenés elmulasztása után hajnali négykor jönnek érted, és üldögélhetsz a folyosón reggel nyolcig..
megasztán a bírság is dupla lesz..ha a kapitány a faterod, akkor más a helyzet...
Ha megnyugtat, akkor elárulom, hogy nagyon sok embert kapnak el jogsi nélkül..ilyen az élet.
pláne kismotorral, vagy mopeddel..nem ez a rendőség fő gondja, az ilyen cselekmények valójában csak a staitistikára veszélyesek, a társadalomra nem..
14 évesen engem is megbüntettek, aztán elmentem vizsgázni..
azóta béke van.
a rendőröknek van más bajuk, nem a segédmotorosok jogsi nélkül
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!