Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Jogsi nélkül mentem kismotorra...

Jogsi nélkül mentem kismotorral, és behivtak a rendörségre, elvileg majd küldenek erről papírt. Mi lesz, ha nem jelenek meg?

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
előállítanak téged
2015. júl. 25. 11:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem , és ez pontosabban mit takar?
2015. júl. 25. 11:39
 3/8 A kérdező kommentje:
(Nem vagyok még 18)
2015. júl. 25. 11:40
 4/8 bp1985 ***** válasza:
100%
Bevisznek, és rosszabbul jársz. Bár így sem fogsz jól járni. Olvass utána, hogy engedély nélküli vezetés büntetése.
2015. júl. 25. 11:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi!és ez a papir kb hány nap/hét mulva erkezik meg?(tegnap tortent az eset)
2015. júl. 25. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

ebben a dögmelegben kb. három hét az értesítés..kérdés, melyik kapitánysághoz tartozol..a szabadságolások miatt csúszhat.

Ha nem jelensz meg, az sem baj..amúgyis értesítik a szüleid, majd azokat is behívják..

de a legjobb az a buli, ha a megjelenés elmulasztása után hajnali négykor jönnek érted, és üldögélhetsz a folyosón reggel nyolcig..

megasztán a bírság is dupla lesz..ha a kapitány a faterod, akkor más a helyzet...

2015. júl. 25. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Ha megnyugtat, akkor elárulom, hogy nagyon sok embert kapnak el jogsi nélkül..ilyen az élet.

pláne kismotorral, vagy mopeddel..nem ez a rendőség fő gondja, az ilyen cselekmények valójában csak a staitistikára veszélyesek, a társadalomra nem..

14 évesen engem is megbüntettek, aztán elmentem vizsgázni..

azóta béke van.

a rendőröknek van más bajuk, nem a segédmotorosok jogsi nélkül

szerintem.

2015. júl. 25. 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi mindenkinek!:)
2015. júl. 25. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!