Kaptam egy helyszini bírságot, kismotorral, azért mert a másik kismotoros mellet mentem. Meddig van határidő a befizetésig?
Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert nekem most éppenséggel annyi pénzem van,hogy sose fogy el....2012. ápr. 27. 11:23
1/4 anonim válasza:
Nincs rajta a csekken vagy a jegyzőkönyven, amit kaptál? Aműgy maximum 30 nap, de nem tudom pontosan, szóval ennél lehet kevesebb is.
2/4 A kérdező kommentje:
De most olvasom,amit adtak információs lapot a csekk mellé,rajta van hogy 30 napon belül bekell fizetni,és ha nem fizetem akkor 5ezer Ft 1nap elzárás,és 6 óra közmunka....A faszom fizet,inkább leülöm meg dolgozok 12 órát.... :D :D
2012. ápr. 27. 14:26
3/4 anonim válasza:
Azt VAGY-gyal kell érteni. Vagy leülöd, teljes egészében, vagy ledolgozod teljes egészében. Kombinálni nem lehet, hogy hát most fáradt vagyok, nem dolgoznék, inkább ülök. Utána meg jaj de unatkozom, inkább dolgoznék:D
4/4 anonim válasza:
Jah, és ha nem jelentkezel, hogy inkább szeretnéd ledolgozni akkor csak leülheted. Közmunkára jelentkezhetsz a befizetési határidőn belül, illetve letelte után 3 napon belül. Ha ezt elmulasztod akkor a vagy fizetsz vagy ülsz verzió jöhet csak szóba, közmunkára már nem változtathatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!