Ti is hibáztok ilyen melegben az autóvezetésben?
Én elég jó sofőr vagyok, de ilyenkor nem szeretek elmenni a városba ügyeket intézni, mert érzem, hogy bambább vagyok.
Nem csináltam még soha galibát, de tegnap valaki rám üvöltött, mert nem vettem észre, hogy nem adtam meg neki az elsőbbséget. Szörnyű érzés, mert tényleg alapból nagyon figyelmes vagyok és rutinos. Nincs légkondim sem, és szinte ráolvad a tenyerem a kormányra. Rosszul bírom, ezért megkímélve magamat és embertársaimat, ha nem muszáj nem ülök be a kocsiba.
K kérdező! "csak utána legyél nagyképű." sem nagy arcom nincs. Amit írtam azért nem fogok magyarázkodni, leírtam. Letegeztél-köszönöm legalább fiatalabbnak érzem magam! További szépnapot, és mi ahogy köszönünk 1másnak: balesetmenteset!
:wave:
mj- a h.írásom is ezért olyan...no nem a nagy arc... :)
Kedves 54%! Balesetmenteset Neked is :-)
12# Ez valóban nem évek függvénye, ha az ember érzi magáról, hogy nem képes maximálisan ott lenni, nem szégyen bevallani és ehhez alkalmazkodni.
Nekem 15 éve van jogsim, ami tudom, hogy nem a világ, de mégis rosszul érintett, hogy figyelmetlen voltam, és akár össze is mehettünk volna. Azt gondolom kilométerektől függetlenül a legtöbb autóvezető volt már olyan meleg helyzetben, amikor azt mondta magának: "hú ezt megúsztam, legközelebb még jobban figyelek". És mindig ezt mondja magának ahányszor csak van ilyen, mert van! A tegnap előttit a melegre fogom, mert ennyire bamba nem vagyok.
Egy fillér nem maradt a zsebemben ahogy elhaladt mellettem a bekanyarodó autó és kiüvöltött az ablakból egy cifrát. Akkor döbbentem rá, hogy valószínűleg nem láttam szerencsétlent és jól ráijesztettem. A 15 év alatt sosem feledkeztem meg a jobb kéz szabályról, de aznap olyan volt az autó és a környezet, mint egy melegtől szétfolyó gyurma. Nem irigylem azt, akinek ez a munkája, és vezetnie kell minden körülmények között.
Én tegnapelőtt elfelejtettem indexet használni egy kanyarban. Azóta is gondolkozom hogy hogyan felejthettem el. (De az olvasottak alapján ez legyen a legnagyobb baj.)
Amúgy lassan két éve van jogsim, saját kocsival egy év alatt 3500 km-t mentem (90%-ban Pesten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!