Milyen vezetői stílusokat ismersz, ami irritál?
Nálam:
1.A pióca
Melletted lévő sávban megy, de mindig úgy halad, hogy a kocsija első kereke "takarja" a te autód hátulját.
Magyarul ha sávot akarsz váltani, hiába gyorsítasz, mert gyorsít, ha lassítasz, lassít, persze ha ráhúzod a kormányt akkor neki áll feljebb és nem veszi észre magát, mert van, hogy már 80-nal mész belvárosban és tapad rád.
2.A kisfas. zú
80-nal totyog és mikor megelőzöd, rájön, hogy nehogy már és tapad a seggedbe.
3.Az idióta
Aki beáll a belső sávba és nem veszi észre, hogy már jobbról kerülik ezren.
4.A pesti
Hihetetlen, de nem is értem minek van 70-es tábla BP városában, 50-nel mennek full egyenes, széles utakon.

A második típus egy elterjedtebb változatát utálom, aki szintén kisebbrendőségi komplexusos, de ő már eleve megelőzni sem hagyja magát, mert amikor éppen előződ, akkor padlógázt nyom. Ez nemcsak aljas, de veszélyeztet is. Néha megpróbál egy ilyen megpusztítani, mert nem igazán izgatja őket, hogy szemből már felbukkant egy autó a távolban és egyre közeledik.
Ha Te leszel az akit beengednek, akkor meg minden rendben ugye, ha meg senki nem enged be, mert hogy haladós legyen a sor, akkor meg anyázod őket. Ok.

Látom, sok felhasználód van, kis csalógép. Jól belegázolhattam a lelkivilágodba, hogy mind az x darab felhasználóneveddel nyomogattad a negatívokat nekem (látom egy új taknyos vagy, majd leszel te még 20%-os :)) ), ilyen rövid idő alatt. Igen anyázok, de csak és kizárólag az ilyen kis senkikre mint te :) Azért remélem jön valami normális ember is, de ha nem hát nem, nem igazán számít egy ilyen weboldal értékelése. Pont azzal k..tad fel az agyvizem, hogy szerinted aki előzékeny és rendes a forgalomban, az is irritáló. A bunkóknak biztos az. Tarts rendes követési távolságot és akkor nem fogsz beleszaladni a másikba és nem kell kitaposnod a padlót, amikor fékezni akarsz.
Ha már úgy érdekel, én miylen vagyok, hát nagyon előzékeny vagyok és én is be szoktam engedni másokat. Például, hallottál már a zipzár elvről? Tudod, amit a nem bunkók ismernek és alkalmaznak nyugaton, néhol tábla is létezik rá. Nem csak előzékeny, hanem toleráns is, vagyok és mint írtam, csak egy valami zavar, ha néhány fogyatékos szándékosan életveszélyes helyzetbe akar kergetni, mert ő úgy érzi, hogy valami becsületbeli ügy az, hogy ne előzzék meg.

Na igen, ez engem is irritál Árpád hídról kanyarodsz rá a Vácira, 2 sáv, de csak az egyik megy ki, de majd ő bejön. Indexel és anyázik, mert nem engedem be.
Ugyanitt, aki beenged maga elé 3 autót.
De a legjobban egy dolog idegesít, fékezz 70-ről 20-ra, majd el kezd indexelni.
Mert mindenki tudja, nagyon sok olyan ember van, aki az egyenes úton csak a féket nyomja, veszély nincs, de ő fékezz. A gázt nem tudja elengedi, motorféket nem ismeri.

# 5/16 Időpont tegnap 12:49
Ezzel meg kinek mi baja van, mesélje már el? Vagy senki nem találkozott még ilyennel?
Kössz a válaszokat!
Eszebe jutott még egy:
Halálos iramban típus
Belső sávban beáll a külső sávban haladó mellé és halad vele együtt 70 kmh-val ott, ahol 90es tábla van, ami azt eredményezi, hogy "el van zárva az út".
Külső szemlélőként egy pillanatra úgy tűnhet, hogy fej fej mellett gyorsulnk, de valójában az egyik nagyobb balfas, mint a másik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!