Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
A szemész megnézte a szemem géppel,táblát is kellett olvasnom és arra jutottunk hogy a -0,5ös szemüveg erős,a -0,25ös lenne a jó,de azt mondta hogy azt fölösleges csinaltatni. De a vezetői engedélyhez szükséges haziorvosi vizsgálat papirján az áll hogy szemüveggel vezethetek csak. Nincs szemüvegem,szemész szerint nemis kell. Mit tegyek?2015. jan. 19. 22:44
1/8 szántóvető válasza:
a szemész adja írásba hogy nincs szükséged szemüvegre,ezzel a papírral visszakajtatsz a házidokihoz és az orra alá dörgölöd erre ő feloldja a korlátozást.de az is lehet hogy a kartonodba beleírta amit már számítógépen tárolnak és a házidoki látni fogja ha rákeres az adatlapodra.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem és ezt akkoris megcsinálhatom ha már mindenem megvan? Az okmányirodába mondta a hölgy hogy szemüveggel vezethetek. Nem lett megcsináltatva mert leszakadt a papirrol egy szám,de meglepődtem hogy aztmondta hogy szemüveggwl vezwthwtek,holott már a forgalmi vizsgám is.megvan.
2015. jan. 19. 22:59
3/8 szántóvető válasza:
ha változás következik be az egészségi állapotodban akkor kiigazítják a jogsiban lévő adatokat,a legrosszabb esetben kiállítanak másikat.az sem kizárt hogy újra ki kell fizetned az árát.szóval spuri vissza a házidokihoz először.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem.szoval az se gond ha én egy másik házidokival.csináltatok egy.teljesen.uj.igazolast?ugyanis azota mar nem.a.gyerekorvosnál vagyok.
2015. jan. 19. 23:28
5/8 szántóvető válasza:
nem gond csak járj utána,ne maradjon benne a jogsidban ez a korlátozás.a házidoki küldött szemészhez?szemüvegbe kellett volna forgalmi vizsgáznod nem?
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a haziorvos kuldott szemeszhez.nem tudom,nekem.pedig aztmondta h beirja akkor h nem kell szemcsi csak hozzak.igazolast a szemeszrol.vittem is neki,de olyan hulyen van a papiron h en meg maig is azt mondanam hogy nincs rajta bejelolve..
2015. jan. 19. 23:48
7/8 anonim válasza:
Bemész a háziorvoshoz a szemész papírjával, kifizeted a jogsihoz tartozó orvosi vizsgálat díját, aztán átballagsz az ott kapott papírral az okmányirodába, ott is kifizeted amit kell és kapsz egy új jogsit.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm.nektek a segitseget!
2015. jan. 20. 07:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!