Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen vezetői stílusokat...

Milyen vezetői stílusokat ismersz, ami irritál?

Figyelt kérdés

Nálam:

1.A pióca

Melletted lévő sávban megy, de mindig úgy halad, hogy a kocsija első kereke "takarja" a te autód hátulját.

Magyarul ha sávot akarsz váltani, hiába gyorsítasz, mert gyorsít, ha lassítasz, lassít, persze ha ráhúzod a kormányt akkor neki áll feljebb és nem veszi észre magát, mert van, hogy már 80-nal mész belvárosban és tapad rád.

2.A kisfas. zú

80-nal totyog és mikor megelőzöd, rájön, hogy nehogy már és tapad a seggedbe.

3.Az idióta

Aki beáll a belső sávba és nem veszi észre, hogy már jobbról kerülik ezren.

4.A pesti

Hihetetlen, de nem is értem minek van 70-es tábla BP városában, 50-nel mennek full egyenes, széles utakon.

2015. júl. 10. 09:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nekem határozottan a #2 a legirritálóbb !!!
2015. júl. 10. 09:54
 2/18 anonim ***** válasza:
41%

Második, harmadik.

Van még két alfaj:

1. ez a másik kisp.csű kategória, kopasz, hurkásnyakú szimpatkius úriember mozdonyméretű, péniszkompenzáló SUV-ban. Agresszív, magamutogató, seggedben megy, letol, mindig siet (gondolom herevasalásra) a KRESZ-re simán rávágná hogy rázva issza, nem keverve.

2. Bojrészer. Messziről megismered, a Homasita sportdob meg a tuctuc már messziről üvölt a vétéíí Sziviken vagy a szakadt E36-on. Elég nagy teljesítményű autóm van, ritkán tellik el hét hogy pirosnál nem áll be mellém és nem akar versenyezni egy ilyen hülyegyerek.

Amúgy pesti vagyok, a 4-est megfordítanám. Az átlag pesti az 50-es táblánál tolja 70-nel, amennyiben engedi a forgalom.

2015. júl. 10. 10:16
 3/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
32%

A tata.

Legalább 10km/h-val a megengedett alatt megy, ha kereszteződés jön (elsőbbsége van), még lassít is, mert azt se tudja hol van.

A fosós.

Épp a megengedett alatt tartja a mutatót. Ha rendőrautót lát még ilyenkor is fékez, hogy biztosan ne mérjék le, és 30-cal hajt el a műszer mellett az 50-es táblánál.

A tragacsos.

Megelőz 70-nel a lakott terület tábla előtt 50m-rel. De ettől a 70-től kiérve sem tud gyorsabban menni (akár síkegyenes úton, természetesen 90 lenne a megengedett), azt is csak füsttel. Integet amikor visszaelőzöm.

Eygik leszármazottja a román tragacsos az M1-en: benne 5 kreolbőrű román (rendszám alapján). Lejtőn 160, mert gurul a B-s Vectra. Emelkedőn 80-90, mert a ménes már erősen megfogyatkozott.

A bizonytalan.

Kereszteződésben annyira "clean shot"-ra vár, hogy ha a 300m-es belátható szakaszon (lakott terület) akár csak 1 autó is éppen felbukkan, azt megvárja.

A dinamika-mentes.

A (nem lámpás) zebra előtt még akkor is fékez, ha attól még 100m-re van, a gyalogos meg már bőven átért (mi van, ha visszafordul?).

2015. júl. 10. 10:51
 4/18 anonim ***** válasza:
37%
Engem a sz..ok rád kamionos idegel fel, de nagyon. Amerre járok sok van belőlük. Sajons valahol az útminőség is beleszól hogy ilyenek, de vannak bunkó megmozdulásaik. Csak egy példa. Az út szélek rosszak de nem folyamatosan, azaz mehetne néha a saját sávjában gond nélkül alkalmi kerülgetéssel, de nem... Kamionos a nyergessel beáll úgy középre, hogy nem lehet megelőzni aztán tartja a 60 km/h tempót. Utólérem, jelzem előzési szándékom, de semmi... Már a szembe forgalom sáv legszélén vagyok, megelőzni nem lehet, a kocsim nem fér el, max ha a padkán van az egyik kerék ami azért nah. Szembe kb 3km sehol senki... Villantás, duda semmi... Utólérnek engem is... Mennénk de semmi. Kamion középen. Leguruljuk a kb 3km, kamion helyrekerül, de csak addig amíg jönnek szembe, majd megy vissza... Padlógáz mehetne, de volt már rá példa, hogy vissza kellett sorolni mögé, mert lenyomott volna.... Ezeket gyűlölöm. Hetente akad egy ilyen állat.
2015. júl. 10. 11:07
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

A legirritálóbb egyértelműen a tiltást leszaró kamionos aki 71-el előzi a mellette 70-el menő kamionos társát. A legjobb amikor ezt 2x1 sávos úton játsza be, örökre el kéne tiltani a vezetéstől az ilyet.

A második meg aki nem bírja kivárni azt a ~200 métert a 21-esen míg 2 sávos lesz az út 120-as limittel, hanem már tol(na) le az építkezés miatt 40-es szakaszon 130-al...

2015. júl. 10. 12:49
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

1. A siető

Aki képtelen betartani biztonságos követési távolságot és megpróbálja az előtte szabályosan haladót gyorshajtásra kényszeríteni.

2. A bamba

Aki csak előre néz, tükörbe csak sávváltás előtt pillant, de akkor sem nézi meg a holtteret. Fogalma nincs a körülötte zajló eseményekről. Fontosabb a facebook update.

3. A kapkodó

Előbb vált sávot, utána indexel. Másik sávba nem besorol, inkább átrántja az autót oda. Rendszerint aki "kapkodó", a "bamba" kategóriába is tartozik.

4. Az önző

Dugóban araszolva szándékosan elállja a (mellesleg szabályosan) előrehaladó motorosok útját; ha Őnagysága nem mehet, nehogy már az a motoros mehessen.

2015. júl. 10. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
Én azokat utálom akik a másikat fikázzák! nem vagyunk egyformák az élet ilyen ! aki ezeket nem tudja fel dolgozni azok alkalmatlanok a közúti közlekedésre! egy biztos nagyon sok a bosszantó sofőr típus!
2015. júl. 10. 13:29
 8/18 anonim ***** válasza:

Engem még ők sem irritálnak, mint ahogy az általuk felsoroltak sem.

Persze, gondolom, őket ez is irritálja.

2015. júl. 10. 15:40
 9/18 anonim ***** válasza:
Engem mindentől függetlenül azok, akik a közúti közlekedést egódübörgésnek és versenypályának fogják fel, és úgy is vezetnek. Néha nekem kell odafigyelnem helyettük, hogy ne legyen baleset.
2015. júl. 10. 18:29
 10/18 anonim ***** válasza:
32%
Én az "udvariasakat" rühellem. Halad a kocsisor, kialakul a dinamika, minden a legnagyobb rendben körforgalom stb. bejutsz, mész a te kijáratod felé, amikor elől a gyökér befékez, mert azt a fszom autót beengedem. Ettől biztos meglesz a napi jó cselekedet és csinálhatja análisan az asszonnyal. Egyértelmű, hogy a gyalogosnak elsőbbsége van zebrán stb. nem vitatom, de az ea kötelező táblánál várakozót ne ugrasszuk már meg. Veszélyesebb mint a gyorshajtás.
2015. júl. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!