Ebben az esetben ki hibázott?
Lakott területen kívül 90-100-as tempóval mentem, előttem egy 60-70-el haladó autó ment, szembe teljesen üres.
Elkezdtem előzni, már majdnem mellette voltam mikor kirakta az indexet és elkezdte kikerülni az előtte haladó kerékpárost.
Hosszan dudáltam és a padkára húzódva sikerült megelőznöm.
Fékezni nem akartam, mert nem tudtam,hogy mögöttem mi a helyzet, mennyire van lemaradva a mögöttem lévő, megcsúszik e az autó stb..., ezt láttam a legjobbnak.
(Egyébként nem reagált semmit, nem fékezett, befejezte ő is a kikerülést...)
Minderről videóm is van, bár azt nem merem feltölteni, mert nem bírnék a sok önjelölt vezetéstechnikai oktató véleményével, és erkölcsileg biztos én vagyok a szemét tetű, mert mit előzgetek.
"a valódi probléma az ott kezdődik,hogy belenézünk a tükörbe, mielőtt előzünk,és akkor nem történik ilyen. "
Aki konstans 60-70-nel közlekedik, az nem fog a tükörbe nézni. Soha. Oldalra se. Vagy kezdő, vagy gyakorlatlan háziasszony, vagy alzheimerrel küszködő nagypapa, a holttérről nem is hallottak, a papi meg már elfelejtette. Ezeknek csőlátásuk van, és jó ha az előttük lévő területet látják.
Sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!